نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ آره ولی تا صدام کنن میرم میشینم سر غذام :))))))))) ینی اگه زندانی سیاسی بودم باعث آبروریزی بودم :))))) تا حالا شده به سیستان بلوچستان سفری داشتی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ نه تا حالا شده مجبور بشی برای تبرئه ی خودت از گناهی دروغ بگی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۸ نه شده تمام ی نفر برات تحسین برانگیز باشه اما اصلا آبت تو ی جوب نره باش؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ بله معمولا آخر این داستان ها سازش است ! تا حالا با ماشین(رانندگی) رو برف سر خوردی و از نزدیک چنتا عابر پیاده و ماشین به سلامت رد بشی؟ دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه تاحالا توی برف و یخبندون رانندگی نکردم تاحالا نوشیدنی گلابی گازدار سن ایچ رو خوردی ؟ :))) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه ! تا حالا رُب باغ(دقیقا نمیدونم فارسیش چی میشه!) خوردی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه :)))) تاحالا خاویار خوردین ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ سالهای دور .. شیره ی انگور که میدونی چیه رُب باغ همونه فقط خاک اضافه کردن نداره و محصولش رقیق تر و ترش میشه بسیار مقوی و خوش مزه و جایگزین خوبی برای این نوشیدنی های مسخره است! تا حالا سیگار کشیدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ در 13 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : سالهای دور .. شیره ی انگور که میدونی چیه رُب باغ همونه فقط خاک اضافه کردن نداره و محصولش رقیق تر و ترش میشه بسیار مقوی و خوش مزه و جایگزین خوبی برای این نوشیدنی های مسخره است! تا حالا سیگار کشیدی؟ چه جالب . شیره محبوبترین صبحانه س برام ولی این نوع شیره رو نخوردم تابحال سیگار هم نه تابحال اورژانس جلوتون کسی رو احیا کرده ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه تا حالا ماست و شیره رو برا شام خوردی؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ با هم نه اما جدا جدا آره شـــده وسط دعوا دو نفر دیگه بپری جداشون کنی و کتک بخوری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه :)) تاحالا طعم حشره ای رو چشیدی ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ :)))) نه تا حالا شده جوراب لنگه به لنگه بپوشی بری بیرون؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ یادم نمیاد راستش . ولی پاریزین رنگ پا بوده با دو مدل رنگش یا مثلا یکیش شیشه ای اون یکی ضخیم :)))) تاحالا قرمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی خوردی ؟ باور کن دیدم ! 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ بله:/ منم دیدم حتی دیدم بعضیا میگن اینجوری خوش مزه تره! دنیای بی رحمیه..سرتو می گردونی میبینی قورمه سبزی رو فاسد می کنن:/ :))) تا حالا شده یه چیزیو تو خونه قایم کنی بعد چند سال یادت بیاد؟:)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ آره اوووه ... از جینگیل بینگیل گرفته تا لباس . دست به احتکارم خوبه . بعد میرم میبینم همچین چیزی دارم کلی ذوق میکنم :)) مامانم بهم میگه همستر :|| :)))) تاحالا با ساعتی که یادت رفته عقب بکشی ، صبح زود پا شدی بری جایی هول هولکی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه..ولی یادمه چند بار بعد از ظهر خوابیده بودم..بعد یه دفعه بیدار شدم فکر کردم دیرم شده لباس شلوار پوشیدم برم مدرسه:)) تا حالا شده مجبور بشی به خاطر حمایت از دوستت دروغ بگی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ منم همچین چیزیو داشتم چندبار :)))) آره شده تاحالا آش رشته با سرکه ی انگور خوردی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۸ نخوردم خوشم نمیادلیمو ونارنج و چی و چی اضافه اش کنم چون کشک ترشه خودش و منم آش رشته تندُ با کشک و پیاز داغ زیاد عاشقم شــده موقع عبور از وسط ی ایل جنس مخالف بخوری زمین و نتونی ام پاشی و رفقاتم جای کمک از خنده پخش زمین شَــن ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۸ نشده تا حالا شده بری سینما از وسط فیلم خوابت ببره تا اخر فیلم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده