نفحات 1395 مالک ارسال شده در 30 دی، 2019 آره ولی تا صدام کنن میرم میشینم سر غذام :))))))))) ینی اگه زندانی سیاسی بودم باعث آبروریزی بودم :))))) تا حالا شده به سیستان بلوچستان سفری داشتی ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 31 دی، 2019 نه شده تمام ی نفر برات تحسین برانگیز باشه اما اصلا آبت تو ی جوب نره باش؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 بله معمولا آخر این داستان ها سازش است ! تا حالا با ماشین(رانندگی) رو برف سر خوردی و از نزدیک چنتا عابر پیاده و ماشین به سلامت رد بشی؟ دی
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2019 نه تاحالا توی برف و یخبندون رانندگی نکردم تاحالا نوشیدنی گلابی گازدار سن ایچ رو خوردی ؟ :)))
.Milaad. 1459 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 سالهای دور .. شیره ی انگور که میدونی چیه رُب باغ همونه فقط خاک اضافه کردن نداره و محصولش رقیق تر و ترش میشه بسیار مقوی و خوش مزه و جایگزین خوبی برای این نوشیدنی های مسخره است! تا حالا سیگار کشیدی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2019 در 13 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : سالهای دور .. شیره ی انگور که میدونی چیه رُب باغ همونه فقط خاک اضافه کردن نداره و محصولش رقیق تر و ترش میشه بسیار مقوی و خوش مزه و جایگزین خوبی برای این نوشیدنی های مسخره است! تا حالا سیگار کشیدی؟ چه جالب . شیره محبوبترین صبحانه س برام ولی این نوع شیره رو نخوردم تابحال سیگار هم نه تابحال اورژانس جلوتون کسی رو احیا کرده ؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 با هم نه اما جدا جدا آره شـــده وسط دعوا دو نفر دیگه بپری جداشون کنی و کتک بخوری؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2019 یادم نمیاد راستش . ولی پاریزین رنگ پا بوده با دو مدل رنگش یا مثلا یکیش شیشه ای اون یکی ضخیم :)))) تاحالا قرمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی خوردی ؟ باور کن دیدم ! 1
adamak-h 733 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 بله:/ منم دیدم حتی دیدم بعضیا میگن اینجوری خوش مزه تره! دنیای بی رحمیه..سرتو می گردونی میبینی قورمه سبزی رو فاسد می کنن:/ :))) تا حالا شده یه چیزیو تو خونه قایم کنی بعد چند سال یادت بیاد؟:)) 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2019 آره اوووه ... از جینگیل بینگیل گرفته تا لباس . دست به احتکارم خوبه . بعد میرم میبینم همچین چیزی دارم کلی ذوق میکنم :)) مامانم بهم میگه همستر :|| :)))) تاحالا با ساعتی که یادت رفته عقب بکشی ، صبح زود پا شدی بری جایی هول هولکی ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 1 بهمن، 2019 نه..ولی یادمه چند بار بعد از ظهر خوابیده بودم..بعد یه دفعه بیدار شدم فکر کردم دیرم شده لباس شلوار پوشیدم برم مدرسه:)) تا حالا شده مجبور بشی به خاطر حمایت از دوستت دروغ بگی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2019 منم همچین چیزیو داشتم چندبار :)))) آره شده تاحالا آش رشته با سرکه ی انگور خوردی ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 6 بهمن، 2019 نخوردم خوشم نمیادلیمو ونارنج و چی و چی اضافه اش کنم چون کشک ترشه خودش و منم آش رشته تندُ با کشک و پیاز داغ زیاد عاشقم شــده موقع عبور از وسط ی ایل جنس مخالف بخوری زمین و نتونی ام پاشی و رفقاتم جای کمک از خنده پخش زمین شَــن ؟
ارسال های توصیه شده