BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ شده شـــده در حال تعقیب جونوری زمین بخوری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نه یاد یه گیف افتادم برای دوستم گذاشتم توی گروه انقدر بجا بود گروه منهدم شد :)))))) شده غیبت کردن پشت سر خودت رو بشنوی ؟ حالت چجور بود اونموقع ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ شــدهبا چیز چیز گفتن کسی که من چیز نمیشم که, اگه بهشون ارامش میده خب نوش جونشون شــده سگ وحشی گازت بگیره؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ نشده شده تاحالا زیرآب کسی رو بزنی ؟ راستشو بگو لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ بچــه که بودم آره شــده با ی آدم کــولی تصادف کنی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ نه ولی با کولیا دعوام شده :)) تاحالا کسی رو ترک دادی از اعتیادش ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ معتادشون کردم اما ترکشون ندادم شـــده پاشی و برای خودت ی برنامه بریزی و تا شب حتی یکیشم انجام نشه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ آره بابا . البته شب قبلش برنامه چیدم و عمل نکردم شده آشنا توی خیابون ببینی خودتو بزنی به ندیدن ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۸ بسیار بسیار معدود بوده مگه اینکه واقعا باهاش مشکلی داشته باشم. ولی خیلی هارو میبینم الکی خودشون رو میزنن به گیجی انقدر بدم میاد! تا حالا شده با ماشین بزنی به ی تاکسی از عقب اونم بزنه به ی عابر پیاده بعد .. ؟ دی لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۸ نه تاحالا شده احساس حیوون بودن بهت دست بده ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ نه شمام سعی کن اینطوری به خودت نگاه نکنی : } تا حالا بانیِ ازدواجِ دوستات شدی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ اگه منظور شما معرف یا واسطه باشه خیر چون در هر دو صورت خوب یا بد بودن وصلت نخواستم مورد لعن و نفرین قرار بگیرم ولی کمک کردم برای برگزاری ازدواج تا بحال شده کاری انجام بدی به نیت کار خیر ولی نتیجه معکوس داشته باشه ...! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ آره :)))) تاحالا موفق شدی یه گیاه از منطقه ی متفاوت آب و هوایی رو پرورش بدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ خیر زیاد علاقه به گل کاری ندارم تا بحال شده مهمون کسی باشی بری رستوران ولی مجبور بشی خودت صورتحساب رو پرداخت کنی ... لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ بله شده تا حالا شده حس کنی از زندگی عقب موندی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ آره پیش میاد تاحالا زیر بارون بازار رشت بودی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ بله هر وقت میرم مشهد تا بحال شده وقتی در تنگنای شدید قرار میگیری در خدائی خدا شک کنی !؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ پست هات آدمو نگران میکنه : ) نه . بیشتر ذهنم درگیر منظور و قصدش میشه تا حالا شده اعتراض و انتقادت رو انقد نگی توی دلت جمع شه تبدیل شه به عصبانیت و ناسازگاری و یا قهر ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ بله چند با اتفاق افتاده بخاطر اینکه کسی رو ناراحت نکنم ریختم تو خودم شده سر سفره گرسنه باشی ولی لجبازی باعث بشه هیچی نخوری ? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده