adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ خیلی کم تا حالا شده از تولد یکی دیگه دلت بگیره؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ شاید بچه بودم آره تا حالا شده دلت برای کسی تنگ بشه ولی نتونی بهش بگی؟! لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ نه من آدم ابراز علاقه ها و دلتنگی های خرکی هستم!:دی تا حالا شده نتونی فکر انجام یه کاریو از سرت بیرون کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ تقریبا همیشه اینطورم... کاری بنظرم برسه بهتره انجام شه ولم نمیکنه تاحالا توی موقعیت تلافی و انتقام بودی ولی کاری نکنی و عبور کنی ازش ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ بله و بر عکسش تا حالا شده طرف مقابلت فرصت تلافی داشته و ازت بگذره؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ چنین موقعیتی نبوده یا متوجهش نبودم اما مطمئنم خانواده و عزیزانم همینطورن تا حالا با دستکش بوکس به کیسه بوکس مشت زدی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ آره زدم به خفنی که تو فیلما نشون میده نیست:دی تا حالا موقعیت خوبی برای کار برات پیش اومده که از دستش بدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ آره متاسفانه تاحالا شده بخاطر اینکه کسی حقیقت رو ازت پنهان کرده مرتکب اشتباه شده باشی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ نمی دونم شاید شده باشه تا حالا درگیر یک کلاغ چل کلاغ شدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ زیاد شاهدش بودم خودم هم یبار اسیرش شدم توی مجازی تاحالا ترس از شکست باعث شده کاری رو انجام ندی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ اره هزااااار بار تا حالا یه فکر موذی اومده توی سرت که در نره؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ خدا به خیر کنه .. چی اومده تو سرت ؟ :)))) تاحالا هوس سفر به فضا داشتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ اره داشتم تا حالا مجبور شدی دروغی بگی که خودت توش بمونی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ پوففف این دروغ مصلحتیا همشون همینن . آدمو گیر میندازن تاحالا از من دلخور یا عصبانی شدی و نگی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ دلخور نه ولی عصبانی بودم بخاطر قضاوت و جانب داری ناعادلانه .....! تا حالا شده در اوج گریه یهو بخندی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ یهم هشدار دادی گوش نکردم : ) آره پیش اومده تاحالا از عنبرنسا استفاده کردی ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ نوچ ... اخه چرا این اسم رو روش گذاشتن متعجبم ? تا حالا شده تو خیابون وقتی با گوشیت کار میکنی بری تو در و دیوار و درخت ? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ والا برا منم سواله :)) ولی چیز خوبیه خدایی نه تو خیابون اصلا گوشی دست نمیگیرم تاحالا گوشی افتاده توی جوب آب یااااا .... دسشویی ؟ :)) لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ نه اتفاق نیفتاده ، سرویس بهداشتی هم با خودم گوشی نبردم تا حالا ? تا حالا شده یکی ساعت 3 صبح زنگ بزنه به گوشی شما بعد بگه ببخشید اشتباه گرفتم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ پوففف شده ?♀️ حتی مزاحم تلفنی هم بوده نصفه شب پرونده از خواب . تلفنم اونموقع شب زنگ بخوره سکته میکنم چون فکر میکنم اتفاق بدی افتاده تاحالا برنامه ریزی مالیت جوری بهم ریخته که از پدر و مادر قرض بگیری ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده