نفحات 1395 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2019 وای چه استرسناک :)) تا حالا سعی کردی با دمبل ماهیچه هاتو قلمبه کنی ؟ :))
adamak-h 733 ارسال شده در 15 آذر، 2019 :)) به قول بر و بچ ناححح:)) تا حالا سعی کردی یه غذای جدید اختراع کنی و بفهمی گند زدی؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2019 بقول همونا عا :)))) تا حالا آدامستو چسبوندی جایی که نباید ؟ :)) 1
moham@d 172 ارسال شده در 17 آذر، 2019 تا حالا شده تو اسانسور گیر کرده باشی با یکی که تا خرخره سیر خورده.... تنگ نفس بگیری ?
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2019 در 15 ساعت قبل، adamak-h گفته است : آره:دی تا حالا دستتو کردی تو دماغت و همون موقع یکی سر برسه؟ نه :)) خودت چی :)) در 15 ساعت قبل، moham@d گفته است : تا حالا شده تو اسانسور گیر کرده باشی با یکی که تا خرخره سیر خورده.... تنگ نفس بگیری ? نه آسانسور نه ولی توی اتوبوس و مترو بوده -_- البته شایدم خودم همونی باشم که مردم آسایش ندارن باهاش :دی ... #همینقدر_عاشق_سیر :))) تا حالا لیز خوردن روی پوست موز رو تجربه کردی ؟ 2
adamak-h 733 ارسال شده در 18 آذر، 2019 امتحان کردم چندین بار ولی لیز نخوردم نمی دونم چه طور تو کارتونا لیز میخورن:دی تا حالا استیکر اشتباهی توی گروهی چیزی فرستادی؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 18 آذر، 2019 اره تا حالا شده نشده چی بگم لئو حواست کجاست پسر کوچک؟ + شده تو یه جمعی رودربایستی داشته باشی و مدام سوتی بدی 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 18 آذر، 2019 در 20 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : امتحان کردم چندین بار ولی لیز نخوردم نمی دونم چه طور تو کارتونا لیز میخورن:دی تا حالا استیکر اشتباهی توی گروهی چیزی فرستادی؟ وقتی قدمت محکم باشه بله لیز نمیخوری بی هوا پات روش بزاری رفتی.... پوست خربزه و موز و.....همشون ب فنا میدنت + برای استیکر بزار نگم چ گندی زدم:))) + پست قبلی رو درست فرستادم ادامه بدین 1
adamak-h 733 ارسال شده در 18 آذر، 2019 مدام که نه ولی شده یه بار سوتی بدم تا حالا شده از از عمد خودتو عذاب بدی؟ 1
leo.unique 432 ارسال شده در 18 آذر، 2019 من خود آن در گل مانده-ام ? شده تاحالا وسیله-ای رو خراب کنی و بندازی گردن یه بچه ؟? 1 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 18 آذر، 2019 یادم نمیاد اما یه بار یه کاری کردم و شاهدم ی بچه3ساله بود گفتم نگیا گفت باشه بعد دوید طرف مامانش گفت:))))) درک گفتن و نگفتن ندارن + تاحالا شده بی دلیل از کسی بدت بیاد 2
adamak-h 733 ارسال شده در 18 آذر، 2019 آره خیلی:))) بعضی وقتام بی دلیل دوباره ازش خوشم اومده تا حالا شده روی دیوار یا یه جای عجیب یادگاری بنویسی؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2019 شاید بچه بودم نوشته باشم . نمیدونم تاحالا خواب روی پشت بوم توی تابستون رو تجربه کردی ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 20 آذر، 2019 نه ولی خیلی علاقه مندم خصوصا اگه روستا باشه تا حالا شده یکی استباهی بهت زنگ بزنه بعد خودت رو معرفی نکنی طرف هم کلی حرف بزنه و .. ؟! دی
پارادوکس 106 ارسال شده در 20 آذر، 2019 برعکسش,گفتم اشتباه گرفتین و قبول نمیکرد? شده با یه جمله کل انگیزه اتو ازدست بدی 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2019 برای منم پیش اومده. یه مردی بود همسرش قهر کرده بود فکر میکرد پیش منه هی با خشم میگفت : میدونم اکرم اونجاس گوشیو بده بهش :)) ... هر چی میگفتم اشتباه گرفتین عصبانی تر میشد . الهی بمیرم :)) آره پیش میاد. مخصوصا مامان و بابام بگن . خیلی ذهنم متکی هست بهشون اینستا هستی ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 20 آذر، 2019 تاحالا شده اینستا هستی؟:| بله شده + تاحالا شده برای کاری چندسال تلاش کنی و وقتی بهش برسی,دیگه لذتی برات نداشته باشه 1
ارسال های توصیه شده