نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ جواب قبلی رو بده و از بعدی بپرس سوال با مضمون یا عبارت " تا حالا [شده] ... " ✨ 30 تیر 98 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ بعدی بگو تا حالا شده به یه حیوان وحشی غذا بدی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ بله ، عقاب نازی بود! تا حالا شده روزی چند بار ترس رو تجربه کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ بله شده ...متاسفانه تابحال شده از اینکه از خود گذشتگی کردین پشیمون باشید و خودتون رو سرزنش کنید ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ بله تا حالا شده حس کنی وقتی آرزوهای آینده ات رو تخیل میکنی ازشون دورتر میشی یا دیگه بهشون نمیرسی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ بله شده ... هنوز دارم مقاومت میکنم البته تا حالا به اون مرحله ی خطرناک نا امیدی رسیدین که افراد به خودکشی فکر میکنن ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ نه! تا حالا شده دوست داشته باشی فردا روزی باشه که از همه ی عادت های گذشته ات دست بکشی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ بله . البته نه دقیقا اینطور . تابحال شده بخاطر احساسات ، کار غیر منطقی انجام بدین ؟ لینک به دیدگاه
'Chic' 6 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ بلهههه ،بلههه تاحالا شده واسه رسیدن به خواستهات از بقیه نردبون بسازی ? لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ نه اصلا تا حالا شده خیلی ناراحت یا بی حوصله باشی ولی مجبور باشی خودتو شاد نشون بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ از تخصص هامه ... نمیتونم بگم مجبور بودم . انتخابمه کدوم پیج اینستا بهانه ی اینستا رفتنت هست ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ بس کن این بازی رو نفحات:)))) تا حالا شده جایی در مورد گذشته ات دروغ بگی؟! 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ چــه سوالیه آخه نفحــآتکو تا حالا شده اش ؟نقض استارت توسط استارتر؟ دروغ نه سکوت میکنم : ))) تا حالا شـــده ...ی حرفیه رو شدید بخـــوای بگی و نگی .. یا بگی و پشیمون شی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ وایی آره خیلی شده من دو دقیقه بعد از اینکه یه حرفیو می زنم پشیمون می شم تا حالا شده دوست داشته باشی همه اش در سفر باشی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ آره جدیدا همش دوس دارم در سفــر باشم همش جاهای جدید و ادمای جدید خیلی همه چی تکراری شده تا حالا شـــده .. از هیچی خوشت نیاد؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ چم شده امشب ؟ :))))) آره شده تا حالا با یه سلبریتی همصحبت و صمیمی شدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ هم صحبت اره صمیمی نه تاحالا شده .. فکرتــ ی چیز باشه عملت ی چیز دیگه؟؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ آره پیش اومده ... تا حالا به کسیکه دوستش داری دروغ گفتی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ معمولا دروغ نمیگم از حق سکوتم استفاده میکنم : ))) تا حالا شده .. به این فکر کنی ته اش که چی؟ته همه چی ؟واقعا که چی! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ آره توی یه دوره از زندگیم زیاد میپرداختم به این افکارم تا بالاخره حل شد . دوره ی خوبی بود با وجود هولناک بودنش تا حالا خرچنگ خوردی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده