نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ یه موقع هایی هستم آدمِ شرایط سخت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ نیستم توی مهمونی همش توی گوشیت ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ نیستم ولی بازم بستگی داره:دی رمان خون لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ کارای باارزش رو حساس روی اتوی لباس ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ بارون شدید اضطراب میاره برام ولی نم نم های موقع بهار یا پاییز ... هوممممم شکرت خدا♡ جزو دسته افرادی که هر لحظه باید با موسیقی توی گوششون طی کنن ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ یه زمانی بودم الان نیستم چایی خور حرفه ای؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ نیستم . دمنوش خور خفنی هستم :)) عاشق دادن خبرهای دسته اول ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ تابحال فیلم ترکی به پستم نخورده که بفهمم علاقمندم یا نه اگر مثل سریالهاشون باشه مطمئنن نیستم :)) علاقمند به زندگی در ترکیه ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ نیستم علاقه مند به شرکت در آزمون استخدامی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ یکبار برای یک شغل دلخواهم (کارشناس زمین شناس : هیدرولوژیست) توی شهرداری کرج حسابی جزوه هاشو جویدم و شرکت کردم. در کل چهار یا پنج تا غلط داشتم . کاملا مطمئن بودم قبولم... نشدم ! دختر خالم رک بهم خندید و گفت این یه آزمون صوری بود تا ما نیروهای قراردادی شهرداری رسمی بشیم و بدون آزمون رسمی شد انقدر توی روحیه م خورد که دیگه نخواستم آزمونی شرکت کنم . کسیکه تحت هیچ شرایطی از چارچوبهاش نمیگذره ؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ خوب اونو چرا قبول کردن؟:| نمی دونم شاید باشم ولخرج لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ حب اصلا آزمون یه پوشش بود . خبری از نیاز به نیروی جدید نبوده انگار . هر نفر پنجاه تومن هم هزینه ثبت نامش بود. فکر کن چه پولی هم جمع شده اصلا نیستم . جزو افراد کمر دردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده