نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ شیطون خیلی طور ها تعبیر میشه اگر منظورت آروم و قرار نداشتنه ؛ نه در کل آدم آرومی هستم . عاشق متفاوت بودن ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ نیستم...شاید عجیب باشه ولی عاشق چیزا و کارای تکراری و عادی ام..حتی یه مدت دوست داشتم برم بایگانی کار کنم.... متفاوت از خانواده؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ بار سوم هست این سوال به من میفته :)) انقد میفته تا آخر بهتون مشکوک میشم :)) طرف مشورت پدر و مادر ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ وفادار گاهی ب خودش خیانت میکنه وفادار ب خودم یا بقیه؟ + ترسو لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ گاهی جزو اون دسته افرادی که موقع عصبانیت سکوت میکنن لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ هستم تاحالا کسی مزاحمت شه و خیلی محترمانه بخوای دورش کنی ونفهمه؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ هستم چرا من تاپیکا رو قاطی میکنم؟ سرخوش لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ نه . دوستام همشون از من عاقل ترن :)) از پس مشکلاتشون برمیان پایه ی پیشنهادهای یهویی دوستت یا دوستات برای بیرون رفتن و ... لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ هستم به قول خودت بسیور:)) اهل یه دفعه ای تصمیم گرفتن و عملی کردن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده