پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ بستگی ب طرف مقابلم داره اعتمادی ک بهش دارم,بازیگر بودنش و.... + کتابخون لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ کل کل نه .. کار پوچی هست ولی دور همی با دامادها زیاد حرف میزنیم و تبادل نظر داریم دائم اهل تشکر و لایک یلخی و زیاد ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ بلی کسی که مواقع حساس زود خنده ش میگیره ؟ :)) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ هستم بدون تعصب و با گارد فکری باز ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ نه بیشتر وجه المصالحه شدم :)) رفیق باز ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ گاهی میشم . الکی خب نه ... عمدا میرم تو فاز سرخوشی و بیخیالی. مثل الان ... والا آخه چیه این دنیا :دی رفیقِ خوب ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نمی دونم تا حدی که حسش باشه هستم:)) از اونایی که توی مهمونیا، مجلس گرم کنن؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ بستگی داره , خوشم بیاد ازشون اره ..خوشم نیاد نه. علاقه منـــد به شبـــ ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده