پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ تعریفش چیه؟ شاید باشم شاید نباشم + اهل بحث لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ اگر مسلط باشم هستم حتما طبیعت گرد ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ فرصتش باشه بدم نمیاد + ب خود مطمئن لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ اگر همیشه صادق بوده باشم ، دلم قرصِ و هستم فردی که معمولا حرف دلش رو به حرف عقلش ترجیح میده ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ خب برای گرفتن تصمیمام سعی میکنم ب جفتش توجه کنم اما نمیشه همیشه تعادل رو برقرار کرد + شکاک لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ شکاک نیستم و همینجوری بر اساس احساسات مظنون نمیشم ولی حواسمم جمع هست . پرت نیست علاقمند به انجام هنرهای خیلی ظریف و ریز ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ گاهی هستم از روی احتیاط ناامید از رسیدن به بزرگترین آرزوت ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ سمج تر از این حرفام:دی نیستم + محتاط در ارتباطات؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ شاید بیست درصد علاقمند به گویندگی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ قبلا بودم حس میکنم خیلی تو خودمم الان با گویندگی نمیخونه این اخلاق + کسی ک همچی رو فدای منافع خودش میکنه لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ نیستم متعهد به قرارهایی که با خودت میذاری ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده