نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۸ :))))) الان با معنی "پر افتخار " بهش جواب بدم یا "فخر فروش " ؟ اویی که زیاد دشوری میرود ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۸ در در 13 بهمن 1398 در 19:10، نفحات گفته است : اویی که زیاد دشوری میرود ؟ اومده بودم همینو بپرسم ? اتفاقا اینقدر کم میرم که برای بقیه جای تعجبه ? از ته دل شاد ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ الان نه ولی خیلی پیش اومده باشم و بلافاصله از دماغم در اومده:)) لجباز لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ شاید باشم . نمیدونم یچیزیو بدونم درسته کوتاه نمیام ازش کسیکه راحت به خودش یا زندگیش اسیب میرسونه ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۸ با شناختی که از خودم دارم میتونم بگم هستم شلخته اما سرخوش و شاد ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۸ رپ خوب آره چرا که نه اهل تقسیم غنائم ؟ :)) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۸ خیر، ایوانکا رو با کسی تقسیم نمیکنم همجنسگرا لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۸ عه این پست هم پاک شده میشه گفت... (دارم زرشک پلو مرغ میپزم الان :دی) کسی که بغضش رو نگه میداره ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ آه از دست ما مردها! خوش بین به آینده؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ چی بگم . برام قابل پیش بینی نیست ولی ترسناکم نیست پایه ی هرنوع خوشگذرونی با بهترین رفیق ؟ لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : چی بگم . برام قابل پیش بینی نیست ولی ترسناکم نیست پایه ی هرنوع خوشگذرونی با بهترین رفیق ؟ اهل رفاقت کلا نیستم که بهترین و بدترین داشته باشه و خوشگزونی هامم انفرادی بوده حاظری یک دارو رو که خودت با دستای خودت ساختی رو روی خودت تست کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، D.yates گفته است : حاظری یک دارو رو که خودت با دستای خودت ساختی رو روی خودت تست کنی ؟ حاضرم بشرطی که هدف درمانی باشه . مراقب باشید نژادپرست ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ اومدم جواب بدم دیدم نمیدونم توی روابطت کاکتوس ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده