BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ ? خیلــی از اینآ که تا ی آهنگـــ شاد میشنــون شروع میکنن هـِد زدنُ موج شونه و این شنگول بازیا ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ نیستم ! از این جلف بازیا خوشم نمیاد ? دیوونه ? 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، leo.unique گفته است : نیستم ! از این جلف بازیا خوشم نمیاد ? تو دیگه از این داستانا گذشتی, باید بری در گوشه ترین قسمت دنیا تو ی تیکه تاریک بشینی و منتظر پایان باشی پیــرمرد ? اگه نبودم که ... ? خنثـــی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ مطمئنم لئو از ما شنگول تر و اکتیوتره :)) خنثی از چه لحاظ ؟ در اکثر مواقع تابع جمع ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ آخ آخ این رل باهاشم اصلا:)) گیاه خوار 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ هم جیره ده هم جیره خوار ? خستــه از سروکله زدن با کله خرِ جماعتــ ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ مگه میشه شاهد حماقت و پوچــی مغز کله خرایِ بیشعــوری باشی و روحت صورتی بمونه؟ قطعا تاثیرشُ رو جسمت به صورت شکستگی میذاره, پیــر میشی پیـــر از اینا که سرشون درد میکنه ی جا دعوا باشه بپرن وسط ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ مشتـی یعنی چـی ذهن زیبا؟? نمیـدونم هستم؟ معتقــد به ی چیز خاص (که مثلا اکثرا میگن عمرا تو میگی حتما)؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ مشتی دیگه..داش مشتی و اهل مرام و معرفت نه..انقدرا آدم خاصی نیستم:)) از اونا که دندون عقلشون رو نکشیدن 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ هستـم صبحــا تا ی ساعتــ بعد از خوابـــ خیلی بداخلاق ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ فکر کنم:)) ذاتا نیستما.. ولی کلا مودی هستم اهل قمار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده