نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۸ ذاتا نه ... یه وقتا عمدا که مرزم پر رنگ شه تخمه خور ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۸ امروز نه این دفعه نه الان نه از اونایی که وقتی گریه می کنن چشماشون پف می کنه 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۸ پلکام توی گریه ی زیاد شبیه حرفات ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ زیاد نمیشه گفت . باشه هم بدون دلیل و همینجوری نیست از طرفداران سندمن ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ هستم:))اصلا از مریدانشم حالا تو مگه سندمنو میشناسی؟:دی زیبای خواستنی؟:دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ در 29 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : هستم:))اصلا از مریدانشم حالا تو مگه سندمنو میشناسی؟:دی زیبای خواستنی؟:دی زمانی که من بودم خیلی وقت بود فعالیت نمیکرد اما ازونجایی که همه طرفدارش بودن یوزرشو پیدا کردم و پستاشو میخوندم. سهیل هم دربارش گفته یچیزایی (leonard). شایعات هم پیرامونش زیاد میشنیدم از حسوداش که اخراجشو رقم زده بودن و شخصیتش برام جذابتر شد :)) گویا خیلی باهوش و حریف بوده از شما بیشتر ینی بزرگوار ؟ ♡ اهل قضاوت آدما ؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ نه مهم نيست واسم هرجور كه باشن پرخور؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، نفحات گفته است : زمانی که من بودم خیلی وقت بود فعالیت نمیکرد اما ازونجایی که همه طرفدارش بودن یوزرشو پیدا کردم و پستاشو میخوندم. سهیل هم دربارش گفته یچیزایی (leonard). شایعات هم پیرامونش زیاد میشنیدم از حسوداش که اخراجشو رقم زده بودن و شخصیتش برام جذابتر شد :)) گویا خیلی باهوش و حریف بوده از شما بیشتر ینی بزرگوار ؟ ♡ اهل قضاوت آدما ؟ شاید یکی نباشه منظورمون:))کجایی بود؟:دی نیستم سیبیلو 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، adamak-h گفته است : شاید یکی نباشه منظورمون:))کجایی بود؟:دی نیستم سیبیلو نمیدونم :))) ... بذار باز با سهیل چک کنم از پریای گیجِ اینروزا بعید نیست :)))) هانیه توی هر تاپیکی بریم تو مقوله ی سیبیل رو متناسب با روال تاریک پرسیدی :))) نیستم :)) نسبت به جمله یا حرفی هیستریک که اگر بگن کنترلت رو از دست بدی مثلا ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۸ سیبیل مقوله ی مهمیه:)) .. کلا اسم دیگه ی من هیستریکه:)) فکر می کنم نباشم خوش سلیقه 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۸ پول سلیقه میاره بی مایه فطیره ظلم ستیز لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۸ هستم از اونا که همیشه ناخناشون بلنده؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۸ ناخنام کاشت هست . سه سالی هست برای خودم انجامش میدم : ) سنگ عقیق چشم ببری ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده