adamak-h 733 ارسال شده در 7 اسفند، 2019 امروز نه این دفعه نه الان نه از اونایی که وقتی گریه می کنن چشماشون پف می کنه 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2019 زیاد نمیشه گفت . باشه هم بدون دلیل و همینجوری نیست از طرفداران سندمن ؟ :))
adamak-h 733 ارسال شده در 10 اسفند، 2019 هستم:))اصلا از مریدانشم حالا تو مگه سندمنو میشناسی؟:دی زیبای خواستنی؟:دی
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2019 در 29 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : هستم:))اصلا از مریدانشم حالا تو مگه سندمنو میشناسی؟:دی زیبای خواستنی؟:دی زمانی که من بودم خیلی وقت بود فعالیت نمیکرد اما ازونجایی که همه طرفدارش بودن یوزرشو پیدا کردم و پستاشو میخوندم. سهیل هم دربارش گفته یچیزایی (leonard). شایعات هم پیرامونش زیاد میشنیدم از حسوداش که اخراجشو رقم زده بودن و شخصیتش برام جذابتر شد :)) گویا خیلی باهوش و حریف بوده از شما بیشتر ینی بزرگوار ؟ ♡ اهل قضاوت آدما ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 11 اسفند، 2019 در 22 ساعت قبل، نفحات گفته است : زمانی که من بودم خیلی وقت بود فعالیت نمیکرد اما ازونجایی که همه طرفدارش بودن یوزرشو پیدا کردم و پستاشو میخوندم. سهیل هم دربارش گفته یچیزایی (leonard). شایعات هم پیرامونش زیاد میشنیدم از حسوداش که اخراجشو رقم زده بودن و شخصیتش برام جذابتر شد :)) گویا خیلی باهوش و حریف بوده از شما بیشتر ینی بزرگوار ؟ ♡ اهل قضاوت آدما ؟ شاید یکی نباشه منظورمون:))کجایی بود؟:دی نیستم سیبیلو 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2019 در 5 ساعت قبل، adamak-h گفته است : شاید یکی نباشه منظورمون:))کجایی بود؟:دی نیستم سیبیلو نمیدونم :))) ... بذار باز با سهیل چک کنم از پریای گیجِ اینروزا بعید نیست :)))) هانیه توی هر تاپیکی بریم تو مقوله ی سیبیل رو متناسب با روال تاریک پرسیدی :))) نیستم :)) نسبت به جمله یا حرفی هیستریک که اگر بگن کنترلت رو از دست بدی مثلا ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 12 اسفند، 2019 سیبیل مقوله ی مهمیه:)) .. کلا اسم دیگه ی من هیستریکه:)) فکر می کنم نباشم خوش سلیقه 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2019 ناخنام کاشت هست . سه سالی هست برای خودم انجامش میدم : ) سنگ عقیق چشم ببری ؟
ارسال های توصیه شده