نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ پیش اومده نباشم . امانت دار خوب ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ میگن هستم . شاید چون خیلی با حوصله م و کارهامو با صبر انجام میدم. ولی اگر منظور عصبانیته نه معمولی ام همیشه خونسرد نیستم ماجراجو و بدنبال هیجان ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نیستم در واقعیت ساکت و کم حرف ؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ همه مدلی هستم از این لحاظ :دی بستگی به جاش و ادماش و حال خودم داره عمه یا خاله لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ عمه هیچوقت نمیشم :)) خاله هستم برا سه تا آبنبات شناگر خوب ؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ :دی الان فک نکنم باشم. قبلا بد نبود همین شناگر لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نیستم از اینایی که با اهنگ می خونن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ یه وقتا فرز و چابک توی انجام کارا ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ کاش بودم . خیلی جذابه :دی هم اکنون کلافه ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ ای بابا ای بابا دست گذاشتی رو توانایی هام:)) از اینایی که میگن من خیلی رکم بعد به آدم توهین می کنن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ آدم رک خودش بر رک بودنش در اون لحظه حادق نیست. اون طبق طبیعتش رفتار میکنه و چون طبیعتشه معمولا فقط در حد معذب شدن افراد پیش میره و جو سنگینتر نمیشه هیچ موقع. چون غرضی پشت صراحتش نیست کسیکه خودش میگه من رکم ، رک نیست بلکه داره میدون رو برای عقده گشایی صاف میکنه و چه بسا توهین هم کنه شنونده ی خوب برای افراد زندگیت ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده