نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۸ عیب هست ولی عار نیست همه هم ازین نوع عیب ، حداقل یکی دوتاش رو با شدتهای متفاوت دارن . باید بخودشون برسن ریزش مو ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۸ ما که دیگه کچل شدیم باقی عمر موی جوونا پایه آزار و اذیتــــ و سرکار گذاشتن ومزاحمت و رو اعصاب بودن رفاقتی ؟? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۸ ولم کنید :)))))) این کلمه ی دشمن تو ادبیاتم نیست : ) بشکن زن ماهر با هردو دست ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، نفحات گفته است : ولم کنید :)))))) این کلمه ی دشمن تو ادبیاتم نیست : ) زکی نصف لذتات که بر فناس آسونه ی کلاغ چِل کلاغ کن ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ بیشتر کارم زدن کلاغاس با تیرکمون :)) ساکن در محدوده ی لرزشیِ دیشب ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۸ نیســـتم از دارو دسته رشیـــد و رعنا ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ همیشه نه ولی آره معما حل کن پایه ؟ :)) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۸ در در 18 آبان 1398 در 17:31، leo.unique گفته است : نیستم ! غرق شده در دنیای مجازی یه گروه هست بجز بازی گروهی مافیا ، معما هم میذارن بچه ها و دور هم جواب میدیم گاهی که خیلی لذت داره : } شاید ! : } دچار نوسانات خُلقیِ بی دلیل ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۸ خیلی بی دلیل نیست گاهی:)) ولی هستم طرفدار هنرمند خاصی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ هستم از اونایی که فیلمای فاخخخخخر میبینن؟:دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ اگه ضایع بنظر نمیرسه آره ترجیح میدم معتقد به اینکه هدف ، وسیله رو توجیه میکنه ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ ای گاهی.. مخالف با طرزفکرای خانواده ات؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ نفر به نفر تنوع طرز فکر داریم. خدایی پدر و مادر منعطفی داریم و با هممون راه میان ولی نقش حمایتیشون یکم زیاده بنظرم. دوست دارم یکم مارو به امون خدا رها کنن ماهر توی شطرنج ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ نه زیاد ولی یه مدتی رو گوشی بازی می کردم از اونایی که همیشه دلشون می خواد توی جمع بهترین باشن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده