نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ اصلا کسی که همون لباس پشت ویترین رو میخره ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ پیش اومده ولی نه همیشه اهل زخم زبون زدن لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۸ نیستم از اینا که گفتن ی جمله رو به اندازه ی طومار طولش میدن ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه ترجیح میدم هر کی زندگی خودش رو داشته باشه! دی ازینا که همه جی از چمشون یدفعه میوفته ، مثل گوشی موبایل و .. 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه ولی گاهی بعد از غذا استفاده میکنم. همیشه با لاک ؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه جزو آقایونی که میرن شمال حتما شلوارک میپوشن ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ لب ساحل معمولا ولی الان که فکر میکنم این چند دفعه ی آخری که رفتم نپوشیده بودم چرا؟! دی ازون دسته که برن تاپیک های قدیمی و پست های قدیمی بچه هارو بخونند و در نهایت دلشون بگیره؟ دی 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نیســتم آدم بزن در رو؟(اینا تو بچگیاشونم زنگ خونه ها رو میزدن ُ فرار...) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه اصلا :)) مطلع از محل اختفای قاتل خاشقچی ؟ :)) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ با مستندی که بی بی سی پخش کرد آره :)) مطلع از صحت ارتباط رنتیکی صدام و هیتلر ؟ :))) راسته واقعا ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نمی دونم..من الان مطلع شدم:)) چرا کسی به من نگفت؟:( :دی معلم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ خب پس اگر خبرنگارمون ندونه معلومه در حد شایعات مجازی بوده :))) نیستم یکسالی دبیرستان و پیش دانشگاهی زمین شناسی درس دادم فقط :)) ازینا که تا احساس دشوری دارن باید زود برسن دشوری ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نه والا من دیگه خبرهای فرا ایرانی رو در جریان نیستم:))..این که دیگه فرا قاره ای به حساب میاد:دی آخ آخ..نگم برات:)) متفاوت 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ میگفتی از چه لحاظ و نسبت به چه افراد کلا از متمایز بودن فراری ام . معذب میشم از جمله افرادی که خونه ی ایده آلشون پر بچه س ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۸ مثل اینکه هستم :)) ناپخته و آسیب پذیر ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۸ خیلی هستم احتمالا از اونایی که مشکل روحی داشتن رو چیز بدی می دونن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده