adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ بعضی وقتا شدیدا حس میکنم هستم توانمند لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ زمینه هایی که خواستم ، شدم و هستم پایه ی سرسره بازی آخر شب تو پارک ؟ :)) من و مامان و خواهرم امشب ... از بس بخاطر بارون هوا عالیه اینجا :)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ به به چه خوب هستم:)) اهل استفاده از وسایل نقلیه ی عمومی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ آره . معمولا بانی ِ قرض الحسنه ی فامیلی یا رفاقتی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ هستم ولی جای خوابم باید درست باشه:))) خوش خواب لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ اگر منظور پرخواب هست نه نیستم . ولی اگر متظور عمیق و سنگین خوابیدنه ؛ هستم وسواسی روی رعایت کسره بجای ه آخر چسبان ؟ -_- لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ به شدت هستم عزیزم:)) اصلا جزو معیارامه برای تحویل گرفتن آدما تو نت:)) سرمایی لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ نیستم... سرما رو بهتر میتونم تحمل کنم تا گرما رو دست به جیب .... (نیاز مالی به خانواده نداشته باشی ) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ توی یه زمینه هایی خیلی اهل ساندویچ ماکارونی :|| لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ همیشه هستم . خانواده و عزیزام تعارفی و معذب ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ اممم..نمی دونم بستگی به حال و هوام داره خسته لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ آره دیروز خیلی راه رفتم الان بیدار شدم از خواب پاهام هنوز خسته و دردناکه طرفدار ترامپ ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده