نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ بعضیا اینطورن که تله روانی محسوب میشه و نیاز به رسیدگی داره درباره ماشین سالی یبار فکر میکنم اونم توانایی خرید ۲۰۶ هست :)) اهل سیگار ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نیستــم آدمی که خیلی اروم کار میکنه و حرف میزنه و خیلی طولش میده ی جمله بگه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ یاد اون کارمند اداره ی ثبت توی انیمیشن زوتوپیا افتادم :))))) آروم و با حوصله کار میکنم ولی تند حرف میزنم : } آدمِ جاده ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ اگه منظورت ادمیه که عشق اینو داره بزنه به دل جاده و باخودش خلوت کنه هستم از اینا که بهش میگن پیشت بهش بر میخوره ؟? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ یه زمانی بودم جوری که آدمای زندگیم معذب بودن . الان نقطه مقابلشم و خیلی باهام راحتن . بقول حافظ این رشته را به نقد جوانی خریده ام :)) آدمی که وقتی بقیه می ایستن حرکت میکنه ؟ . 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ باریکلا اصلا کلا کاری به بقیه ندارم به قول بابا سیب زمینی ام مشــآور اعظم رفقا؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نه نمیخوام باشم. از تکثیر خطای احتمالی ذهنم هراس دارم موقع رعایت قوانین ؛ مجبور ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نه اصلا ! بی اجبار قوانین رو رعایت میکنم (وقتی قانون باشه همه چی قشنگ تره) صبحا که پا میشی بی اعصـــاب ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ بعضی روزا :)))))) همشم به مامانم گیر میدم اونم معمولا با بیخیالی از بالای عینکش یه نگام میکنه بعد به کار خودش ادامه میده . قیافم احتمالا دیدنیه اونموقع :))) شبها قبل از خواب دعا کن ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ وقتایی که با گاد خیلی عاشقانه ام به سبکــ خودم و نه فقط شبا سزاوار تو گوشی محکم ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نیستم ! اصلا کی دلش میاد زیر گوش من بزنه ؟ زیادی بچه مثبت و پاستوریزه 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ شاید من دلم بیاد ? :)) یه وقتا میشم بعد سریع به خودم میام و توبه میکنم :)) بیزار از پاستوریزه ها و زیادی مثبت ها ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ به هیچ وجه پاکــن و انسانیتــ توشون زنده دلیلی برای بیزاری نیستـــ ! ســر به هوا؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ هستم از اونایی که با اهنگ همخونی می کنن لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ نیستم از اونایی که اصلا اخبار سیاسی رو دنبال نمی کنن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ اونجوری پیگیر نیستم ولی بیخبر هم نمیذارم باشم متخصص در خواهش کردنِ نتیجه دار ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ نیستـــم چون خوشم نمیاد خواهش کنم وقتی یبار رد میشه سازگار با هوای گرم مطبوع ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ سختم نیست ملچ مولوچ کن موقع غذا خوردن :)) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده