leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ آره ! چندین نفر ... با کسی قهر ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ توی کارای روزمره شاید یکم عاشق ماکارونی ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ در 15 ساعت قبل، نفحات گفته است : عاشق ماکارونی ؟ اصلا ?? ساده 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ خودم فکر میکنم خیلی تیز و بزم:)) ولی ته دلم می دونم نیستم:دی تیز و بز؟:)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ خودم فکر میکنم تیز و بز نیستم ولی ته دلم هم می دونم نیستم کار خراب کن 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ شاید توی جمع خانوادگی نزدیک یا دوستام باشم:دی ولی جاهای دیگه نه از اونا که بلد نیستن احساسشونو بروز بدن؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ نیستم ! در واقع چندان تمایلی به بروز دادن احساساتم ندارم ? خیس کننده دمپایی توالت ? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ نیستم:))) قاتل اونی که دمپایی دستشویی رو خیس می کنه؟:دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ خودشم :))) ازون افرادی که بشینن پای تخمه تا تهشو در نیارن بلند نمیشن ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ اگر پایه غیبت یا فیلم داشته باشم چرا که نه:دی حساس روی غلط املایی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ آره ولی بالاخره یکی تونست از خودم یه غلط بگیره اونم لئو بود :)) از عشاق ماشینای امریکایی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ کلا عشق ماشینم در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : ولی بالاخره یکی تونست از خودم یه غلط بگیره اونم لئو بود :)) از باهوشها خیلی سخت میشه غلط املایی گرفت ? فقط یه مجازی بود که در نوشته-هایی که ازش دیدم غلط املایی مشاهده نشد ? دانشگاه آزادیها بیشترین غلط املایی رو دارن ? + یار مظلوم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است : از باهوشها خیلی سخت میشه غلط املایی گرفت ? فقط یه مجازی بود که در نوشته-هایی که ازش دیدم غلط املایی مشاهده نشد ? دانشگاه آزادیها بیشترین غلط املایی رو دارن ? + یار مظلوم واقعا ... یکیش خودت به تمرکز و میزان مطالعه خیلی مربوط میشه هستم و هستم ... همیشه میخوام باشم . خدا کنه توی تشخیصش اشتباه نکنم نگران دوران پیری خودت ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ آری . معتقدم تخیل و اراجیف نیست خود مقصر بین ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ اگه نباشم نیستــم اگه باشم خب هستم اما اینکه نباشم و خودمو ببینم نه نیستم ? عاشق بنــز کروکــ ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده