نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در حد شِف ها و سرآشپزهای خفن نه ولی خوب و خوشمزه میپزم به شهادت ِ اهالی خانه اهل شهربازی و وسایل پر هیجانش ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ یکبار رفتم و خیلی لذت بردم . دوست دارم باز تکرار بشه نسبت به حرف مردم حساس ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ بستگی داره کی باشه دارای حس شیش ِ قوی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ بله ازونا که سر سفره سبزی خوردن رو مشتی میخورن ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ هستـــم "در حین انجام کاری ازتـــ تعریفــ میکنن کارُ خرابـــ میکنی " لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ حتی حضور دیگران باعث میشه خراب کنم !!! کم حرف 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ نیستـــم (مگر مواقع اجبار و خاص) ی دنده" لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ اگه مطمئن باشم از درستیِ چیزی کوتاه نمیام ولی روی خواسته هام پافشاری ندارم. همیشه ترس اینو دارم شاید اشتباه کنم اینروزا سر دوراهی انتخاب ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ نیستــم هر چه آید خوش آید همین که هستیم بمونیم کافیه نخـــواستیم تصمیم به انتخاب داشته باشیم ! والا گاهی نچسبـــ ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ نمیدونم والا دیگران باید بگن بنظرت من گاهی نچسب ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ نه اصلا ! اون رفیقت خیلی نچسبه سخاوتمند لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 40 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : نه اصلا ! اون رفیقت خیلی نچسبه سخاوتمند کدومشون ؟ از نظر مالی نه زیاد :دی از مسئولین مرتبط با تخت بنفش راه راه ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 17 ساعت قبل، نفحات گفته است : کدومشون ؟ همونی که خانوادگی اونور هستن + هستم ! خیلی وقته اهل مشروبات الکی 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ اصلا نیستم من اصولا خودم می دونم دست به اعتیادم خوبه برای همین حتی استامینوفنم با احتیاط می خورم:)) استاد سرکار گذاشتن ملت؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ نه اصلا از این کار خوشم نمیاد مثل خر در گل گیر کرده لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ :)) گاهی هستم از اونایی که حس میکنن بقیه نمی تونن درکت کنن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده