نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۸ نه . یه وقتا نیاز میشه فقط جزو افرادی که وقتی میرن wc دست و پاهاشون رو آب میکشن ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ زیاد نه [صادقانه] جزو دسته افرادی که خیلی براشون غذای خوب خوردن مهمه ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ آری : ) در مجادله ضعیف حتی در دفاع از حق خودت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ نگا سوال پرسیدنشو ... این فحشه لئو :))))) { توی یچیزایی هستم بنظر خودم . نیاز به رسیدگیه } آدم فنی که وسایل الکترونیکیشو خودش تعمیر میکنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ آدم فنی که وسایل الکترونیکیشو خودش خرابتر و غیر قابل تعمیر میکنه hot لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ هات فقط هات اسپات..تامام تامام:)) نواندیش؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ ظاهرا که هستیم :)) از دسته افرادی که اولین گزینه ی تفریحشون رستوران و کلا خوردن هست ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ نیستم ولی یه مشت دوست تنبل دارم که پایه بازی دسته جمعی نیستن اهل دندون قروچه توی خواب لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ خودم نه ولی یه خواهرام بود بچگی . فرض کن مسئول تالیف کتابای درسی شدی در وزارت آموزش پرورش ، کدوم کتابها رو حذف میکردی ، کدوما بنظرت باید بمونن ، کدوما تغییر لازم دارن و چه تغییری ؟ عمیقا بهش فکر کردی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در تخصص من نیست اظهار نظر کنم ولی به نظر من به دروس تخصصی باید بیشتر اهمیت داد تا دروس فقهی دنیا در حال توسعه و پیشرفته ما هنوز داریم در مورد اصول دین بحث میکنیم ...! سخنور ماهر هستید ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ بله هستم .ذهنم روی موضوع مسلط باشه خوب میتونم بزگزار کنم اینروزا همه نینجاکار هستن ، شما چطور ؟ :)) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده