نفحات 1395 مالک ارسال شده در 3 دی، 2019 نه . یه وقتا نیاز میشه فقط جزو افرادی که وقتی میرن wc دست و پاهاشون رو آب میکشن ؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 5 دی، 2019 زیاد نه [صادقانه] جزو دسته افرادی که خیلی براشون غذای خوب خوردن مهمه ؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 دی، 2019 نگا سوال پرسیدنشو ... این فحشه لئو :))))) { توی یچیزایی هستم بنظر خودم . نیاز به رسیدگیه } آدم فنی که وسایل الکترونیکیشو خودش تعمیر میکنه ؟ 1
leo.unique 432 ارسال شده در 6 دی، 2019 آدم فنی که وسایل الکترونیکیشو خودش خرابتر و غیر قابل تعمیر میکنه hot
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 دی، 2019 ظاهرا که هستیم :)) از دسته افرادی که اولین گزینه ی تفریحشون رستوران و کلا خوردن هست ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 6 دی، 2019 نیستم ولی یه مشت دوست تنبل دارم که پایه بازی دسته جمعی نیستن اهل دندون قروچه توی خواب
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 7 دی، 2019 خودم نه ولی یه خواهرام بود بچگی . فرض کن مسئول تالیف کتابای درسی شدی در وزارت آموزش پرورش ، کدوم کتابها رو حذف میکردی ، کدوما بنظرت باید بمونن ، کدوما تغییر لازم دارن و چه تغییری ؟ عمیقا بهش فکر کردی ؟
moham@d 172 ارسال شده در 8 دی، 2019 در تخصص من نیست اظهار نظر کنم ولی به نظر من به دروس تخصصی باید بیشتر اهمیت داد تا دروس فقهی دنیا در حال توسعه و پیشرفته ما هنوز داریم در مورد اصول دین بحث میکنیم ...! سخنور ماهر هستید ؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 8 دی، 2019 بله هستم .ذهنم روی موضوع مسلط باشه خوب میتونم بزگزار کنم اینروزا همه نینجاکار هستن ، شما چطور ؟ :))
ارسال های توصیه شده