نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ قبلی رو جواب بده از بعدی بپرس سوالی بپرسید که جوابش هستم یا نیستم باشه ? 30 تیر 98 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ هستم نیستم خخخخ بستگی به حس و حال داره مغرور هستی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ مغرور هستم , متکبر ولی نه ... تا اینجای سال 98 چطور بوده برات ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ هستم:))))) اهل این قبیله ی مشرقی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ وااای :))))) بله از یه طایفه ی درست درمون مشرقی ام ولی "این قبیله ی مشرقی " مفهوم خاصی داره ؟ از زیر مشقا در برو ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ بودم:دی مال آهنگ بوی گندم داریوش بود.. از اینایی که گند یه آهنگو در میارن از بس گوش میدن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نه خدایی . بینش فاصله میندازم :)) اهل شب بیداری ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ بی کله نیستم خدایی ... ولی بی پروا رو میشم . گاهی شجاعت غُل میزنه :)) در برخورد اول خندان ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ گاهی اوقات سربسر میذارم اینطوری :)) وسواسی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ اونم گاهی . ولی خیلی به ندرت . الان از درون آروم ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ آره . با نارنجی یاس بنفش کشیدم : | تاپیک هستی نیستی هستیم :)) سختکوش ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده