adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ امروز خوبم...عجیبه که نگرانی هام حل نشدن اما من دیگه خسته شدم از ناراحت بودن... 2 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 40 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : امروز خوبم...عجیبه که نگرانی هام حل نشدن اما من دیگه خسته شدم از ناراحت بودن... کاملا درکت میکنم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ امروز شادابِ شاداب بعد از مدتها امروز با اشتها غذا خوردم و پر رمق پیاده روی سرعتی کردم . چه کلمه ی بامزه ایه شاداب :)) اسم یه هم دانشگاهیام هم بود . خواهرشم نشاط : ) 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ خسته ام ، امروز کارمون زیاد بود ، بارون هم میومد ولی در کل حالم خوبــــــِ خداروشکر 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ یه حس خوب قطرات بارون وقتی به پنجره اتاقم میخوره حس خوبی بهم میده 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ خوب و سرحال با این هوای عالی تهران امروز 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ یقین دارم کسی ظرف دعا را جابجا کرده ... . . . وضعیت پیچیده ای دارم . توکل به خدا 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ یکم دلم گرفته این روزها جای خالی کسی رو از عمق وجودم احساس میکنم ? 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ در 26 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : جیش:)))) + سر حال و خوب ، این استخر آب سرد بعد از سونا و جکوزی بشریت رو زنده میکنه. 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ خوب منتظر مسافرای عزیزم که برسن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده