نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ استرس ناشی از عقب موندن از برنامه ای که داشتم در پس زمینه ی خوش خیالیم :دی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ حوصله-م سر رفته حالم از جمعه-ها بهم میخوره لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ یکم حالم گرفته شد الان ولی فقط یکم ... مهم نیست : } 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ من و مامان تا شب جون میکنیم دست و دلمون به هیچ کاری نمیره نشستیم پریشون و ساکت لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : خیلی ناراحتم بخاطر درختمون درختتون چش شده 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ در 44 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : درختتون چش شده قسمتی از ساقه-ش خشکیده لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ در 32 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : قسمتی از ساقه-ش خشکیده درخت چی هست؟ کلا ک خشک نشده خب لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : قسمتی از ساقه-ش خشکیده در 2 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : درخت چی هست؟ کلا ک خشک نشده خب احساس میکنم بعدش میاد میگه درخت تنومند اسلام یا حکومت منظورمه:)) 2 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، adamak-h گفته است : احساس میکنم بعدش میاد میگه درخت تنومند اسلام یا حکومت منظورمه:)) نکته ظریفی بود من چرا حواسم ب کلمات پر مغز!!! لئو نیست؟ 1 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ در 13 ساعت قبل، adamak-h گفته است : احساس میکنم بعدش میاد میگه درخت تنومند اسلام یا حکومت منظورمه:)) در 6 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : نکته ظریفی بود من چرا حواسم ب کلمات پر مغز!!! لئو نیست؟ ای بابا باور کنید قسمتی از ساقه تنومند درخت پرتقالمون خشکیده 2 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ در 16 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : باور کنید قسمتی از ساقه تنومند درخت پرتقالمون خشکیده چه حیف ? ..... یکنواختی داره حاکم میشه ... عادت ندارم واقعا 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ از خود الانم بدم میاد و از این حس همیشگی, دیگه داره بدم میاد.... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۸ وسط کارای روزمره بعضی چیزا میاد بیادم توی ذهنم مرور میشه ، عصبی میشم غیظ میکنم گوشام داغ میشه .. آخرشم مختصر و نامحسوس آبغوره میگیرم و با یه حرف منطقی خودمو آروم و تنظیم میکنم باید زمان بگذره که تواترش کم بشه و کمرنگ و بی اثر بشه ... گرچه درونم عقده های بدی بجا خواهد موند الان عصبی ام از فکر به این مسئله لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ از طرفی خوشحال بخاطر حضور یه شخصی که خیلی برام محترم ... از یه طرف هم خسته 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ یکی از مادر هارو با حالت جدی از سالن بیرون کردم چون نباید بیان داخل. بنده خدا باید اینکارو میکردم ، ولی حس واقعا بدی داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده