نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۹ عصبی ام ... حتی میخوام به خودم گیر بدم که چرا همچین چیزی نوشتم الان : )) : ( لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۹ استرس دارم بخدا هم خنده م گرفته هم توی بهت و حیرتم ... لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۹ ی وقتایی واقعا حس میکنم کاش اون جمله رو نمیگفتم : 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۹ حس گیر افتادگی بین یه عالم افکار منفی . دوست ندارم مچاله شون بشم لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۹ حس گرسنگی آشپزخونه در اِشغال گداگشنه-ها 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۹ میبایست خوب باشم همیشه از پاییز استقبال کردم و لذت بردم ولی حیف این پاییز دلپذیر و حیف ماها که گیر کردیم میون این همه سیاست مدار بزغاله! دی 1 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ پست قبلی 30 فروردین99 الان28 آبان99 حس خلع بعد 6 سال 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۹ در در 11 مهر 1399 در 13:08، .Milaad. گفته است : میبایست خوب باشم همیشه از پاییز استقبال کردم و لذت بردم ولی حیف این پاییز دلپذیر و حیف ماها که گیر کردیم میون این همه سیاست مدار بزغاله! دی مدار بزغاله رو برامون بشکاف ببینیم جریانش چیه ؟ من این اصطلاح رو نشنیده بودم. 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ در در 29 آبان 1399 در 11:39، فکور گفته است : مدار بزغاله رو برامون بشکاف ببینیم جریانش چیه ؟ من این اصطلاح رو نشنیده بودم. اون در واقع سیاستمدار بزغاله است! که جدا شدن! دی / بد نیستم خداروشکر 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ همه حسارو دارم :))))))) فعلا الان ترس از واکسن.ازدردش:/ لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ حس خوب ولی در عجبم ...... پدر من همیشه میگفت دست بگیر اما فکر کنم این مال زمونه خودشون بوده الان باید دستو قطع کرد .... لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۴۰۰ استرس و ترس و خوشحالی. عمل فردا. 1400/12/16 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۴۰۱ آخي..پست قبلي....شبي كه محمدرضا عمل داشت چه روزاي سختي بود... ٤٠روز استراحت مطلق? ------ دلتنگم(١ماهه نديدم) خسته ام(از فشار كار) عصبي ام(از اينه قرض ميگيرن نميدن) ? ١٤٠١/٧/٤ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده