نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ حال و هوای امروز و این لحظه ت چیه دوست داری بازگو کن تا دلت سبکتر شه ⛅ 30 تیر 98 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ به خواست بابا خودمو مجبور کردم شیربرنج بخورم . معتقده ضعیف شدم ... -_- یه حالی ام آقا 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۸ دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم ... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ یا مونسی عند وحشتی یا مونسی عند وحشتی یا مونسی عند وحشتی ... لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ خوب و شاد و خرمم:)) خیلی ول چرخیدن و همه اش توی خونه بودن داره به مزاقم خوش میاد:)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ من برعکس بالایی ام :دی دوست دارم سربسر بالایی بذارم همش :)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ خوابم میاد از بیکاری متنفرم اما به همون اندازه از بیگاری هم متنفرم:))) 1 لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ خسته ام من خسته ام من مثل مرغ بال و پر شکسته ام من الان بازنفحات میاد بهم گیرمیده? رفع اسپم :خسته ام 1 لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۸ زودخوب شولطفا رفع اسپم احساس سرماخوردگی دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده