.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ قاب نداره تو شیشه شو آب ریختی حجمش بیشتر بشه؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ آها :)))) گرچه ما اصفهانیا توی این مهارت زبانزدیم ولی دیگه شیشه شو نه دیگه :)))) قصه پرداز خوبی هستید ؟ میتونید بصورت بداهه برای بچه ها قصه بگید ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ اتفاقا شیشه شو ازونایی هست که اون بلا رو هم به سرش بیاری به جایی بر نمیخوره! دی نه خیلی زیاد ولی سعی میکنم به هر حال آخرین فیلم ایرانی که دیدی چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ ? یادم نیست احتمالا آینه بغل بوده... گرون ترین هدیه ای که تا حالا خریدی چی بوده؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ نمیدونم چه نرخی رو گرون فرض کنم . ولی معمولا سعی میکنم خوب کادو بگیرم . آخریش هم کادوی عروسی برا دوستم بود که بشقاب میناکاری اصفهان گرفتم دویست تومن . تا الانم نمیدونم کادوم مناسب بوده یا خدا نکرده کم گذاشتم مایه سرافکندگیش شدم :))) فردا برنامه ت چیه ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ برنامه خاصی ندارم تاحالا یک قالیشویی هسته-ای رو از نزدیک دیدی ؟? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ :))) نوش جونمون ... صهیونیست کودک کُش چغلی کن ! :)) توی ذهنت به چگونگی عملکرد کدوم از لوازم خونه تون بیشتر فکر میکنی و کنجکاوشی ؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ به عملکرد مغز محیا:| :)))))))) اگر کسی توی محل زندگی یا کاری آزارت بده چیکار می کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ محل زندگی و محل کار جاهایی نیستن که آدم به راحتی ترکشون کنه . احتمالا سعی خودمو میکنم رفعش کنم . نشد هم تا یه حدی تحملش میکنم کدوم مدل انگور رو بیشتر دوست داری ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ هیچ کدوم + بدترین کاربر مجازی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ کاربری که خلاصه بشه تو مجازی شنا توی دریا رو ترجیح میدی یا استخر ؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ تو افکارم ترجیح میدم شنا کنم چرااینجا اینقدرساکته 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ اینجا مثل شبکه چهار می مونه :)) اینطوری برای خودم تعیین کرده بودم که برای تاپیکهای سرگرمی و پست بازی برم اونور ، اینجا برای دلی نوشتن و شعر و حرفای ذهنیم. چون خواننده ی ناجوری نمیخونه ادم سبکه بنظرت ایموجی های بوس و قلب توی تلگرام و ... اگر برای آدم غریبه یا نامحرم استفاده بشه اشکال داره ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ اونور کدوم ورِ؟ + قلب ک بیشتر شبیه لایکِ تا خود قلب اما بوس هنوز بوسِ:دی اما استفاده ازشون بستگی ب میزان صمیمیت و سطح شعور طرف مقابل داره اینکه با فرستادنشون حدومرز رو نگه داره و ب چشم چراغ سبز نبینه,اگه فهیم باشه فک نمیکنم مورد داشته باشه + نظرت راجع ب پست اینستای صباکمالی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ همون کوچولو . ولش کن دنبال نمیکنم این افراد رو . درباره چی نوشته ؟ قابلی پلو شنیدی ؟ میدونی چیه ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ من دنبالشون نمیکنم خبر قرار بازداشتش رو خوندم + ن نشنیدم + خواننده موردعلاقه 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ خواننده خاص منتخب ندارم . آهنگی که باب سلیقه م باشه ، ترانه شم بشینه به دل عالیه . ولی خب بعضی صداها رو تحمل ندارم :)) مثل چاووشی یا ابی و گوگوش و حمیرا :)) از ابی و گوگوش فقط بعضی اهنگهای قدیمیشون رو گوش میدم . هدفی که قبلا داشتی و الان برات بی ارزش شده داشتی ؟ اگر قابل گفتنه بگو لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ نداشتم سطل آشغال باید کجای کوچه باشه ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ جایی مناسب برای ماشین آشغال جمع کن و غیره مناسب برای سگ و گربه های ولگرد! فکر میکنی چرا قیمت مرغ اینقدر بالا پایین میشه؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ توی عرضه و تقاضا دخالت می کنن آیا مرغا هورمونی هستن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده