.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ خانوم اسماعیلی آه ازون سیلی آبداری که زد .. آدمای اتو کشیده توجهت رو جلب میکنن؟ لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ در حد اعتدال لازم (مثل تعصب به خاک وطن) اما چه زیاده روی و چه کم رویش خانمان سوزه دوست داشتی جای کدام یک از قهرمان فیلمها بودی؟ (خودم شرلوک هلمز?) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ یا اهالی لایق نیستن که حاشیه رو چسبیدن اصل رو کوتاهی میکنن یا اهالی خیلی جنسشون خراب است . قرار هست که زیرآبی برن و بین افرادی که ذی نفعن همکاری وجود داره چالشِ اینروزای زندگیت ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ از انفعال و رکودی که درگیرشم بیام بیرون به نظرت زندگیت شبیه کدوم کتاب یا فیلمه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ مجازیم که خیلی مث سریال ترکی ها بود :)))) زندگیم که نه . ولی گاهی خودم رو در قالب شخصیت های بعضی فیلم ها پیدا میکنم . البته نه حالا صد در صد بعدی سوال قبلی لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ من خودم رو مثل پاندای کونگ فو کاری میدونم که هنوز صندلیش اتیش نگرفته تا زندگی جدید و مهیجش شروع بشه چکار میکنی حالت خوب بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ دقیقا!منم همیشه احساس پاندای کونگ فو کاریو دارم که استاد شیفوش شیوه تربیتش رو یاد نگرفته:)))) اصلا کپ کردم نظرتو خوندم:| بیا با هم آشنا شیم عشقم:)))))) + جدیدا ها گرگ می شم حالم خوب شه!:)))) ولی وقتی ناراحتم اتوماتیک وار خونه تمیز می کنم دست خودم نیست:))) یه فیلم هیجانی بگو؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ دیشب avengers رو دیدیم با خواهر و داماد . خوب بود . یا مثلا skull island (خیلی دوستش دارم :)) ) یا Dark Night ... بازیِ heath ledger تو نقش جوکر فوق العاده س زیاده خب :)) توی ایرانی ها هم به وقتِ شام حاتمی کیا هم اگر حرصِ دیالوگای شعاریش رو نخوری هیجانش خوبه :)) چندتا فیلم درام روانشناسی که درگیرت کرد بگو لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۸ گرگ میشی یا خدا....D-= من با گریه حالم خوب میشه /= خوشحال میشم عزیزم با هم آشنا بشیم ? فیلم درام روانشناسی مثل چی...نمیدونم شاید فیلم متمایز همینطوری باشه...بیشتر اهل فیلم هیجانی مثل ونومم و البته کارتون سختترین ورزش دنیا؟ و چرا شطرنج را ورزش میدونند؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۸ سخت تریین ورزش بسکتبال و فوتباله به نظرم...کلا بازی های گروهی سخته:| شاید چون ورزش ذهنه:دی چه ورزشیو انجام میدی یا دوست داری انجام بدی؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۸ ورزش های گروهی سخته چون نیاز به هماهنگی چند نفر داره تو ایران هم همه به تنهایی خوبن ولی وقتی تو گروه میرن هر کی ساز خودش رو میزنه! دی فعلا فقط شنا ، دوست داشتم والیبال هم میرفتم. کره تو سبد غذاییت هست؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۸ نه چندان..بو میده آقا:))) اگر توی یه خانواده زن بره بیرون سر کار و مرد بشینه توی خونه مشکلی پیش میاد؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۸ حتی صبحانه؟؟ احتمال به وجود اومدنش زیاد است. اهل طلا آویزون کردن بیشتر از حد معمولش هستی؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۸ نه اگر ظاهرت رو تمسخر کنن معمول ترین حالت برات چیه ؟ لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ ناراحت میشم قطعا...ولی محلش نمیذارم...چون چنین فردی لیاقت عکس العمل هم نداره اولین کتابی که خوندی چی بوده؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ اولین کتاب غیر درسی که خوندم زندگی نامه ی گالیله بود...کلاس سوم دبستان اگر بخوای تابلو توی خونه ات نصب کنی چه مدلی میزنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ طبیعت و کوچه باغ دوست دارم سعی میکنم نقاشی یا تابلو فرش کوچه باغ مناطق خودمون رو پیدا کنم بزنم . بنظرت خیاطی سخت تر هست یا بنایی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۸ شاید خیاطی! تو شیشه شو آب ریختی که .. ؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۸ متوجه نشدم عادت اخلاقی بدی که دوست دارید ترک کنید ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ همیشه یه تنبلی و بیخیالی و "هنوز وقت هست"ِ خاصی دارم که باعث میشه همیشه به غلط کردن بیوفتم:دی قاب گوشیت چه شکلیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده