moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ والا خودمم کلافه ام الان بهترین فرصت برای خوندن کتابه اگه حالشو داری من خودم روزی یکی دو ساعت وقتم رو گذاشتم برای نوشتن خاطرات گذشته ام اینجوری یه مروری هم به اشتباهات گذشته ام دارم اهل خودندن رمان هستی ؟ 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ آره . معمولا سراغ تمجید شده ها میرم این چند روز لولیتا (ی ناباکوف) دستم بود . ولی دلخواهم نبود و نپسندیدم. خریدن عتیقه جات رو دوست داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ بدم نمیاد:دی شامپوت چه مارکیه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ چنین سوالی از من نپرسید . چون بیخیال ترین موجود نسبت به موهامم. مورد بوده با صابون رخشویی هم شستم اومدم بیرون :))))) ساعت خواب و بیداریت توی روزای خونه نشینی چجوریه ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ هر روز بدتر از دیروز کرم دور چشم استفاده می کنی؟؟چی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ نه ... ولی بدم نیست اگر استفاده کنیم این مدت قرنطینه مطب پزشک رفتی حالا برای مشکل دیگه ؟ ویزیت کردن ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ نه نرفتم ولی باید باشن گواهینامه ی رانندگی داری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ بلی بلی اسم مادر بزرگ هاتون رو بگید لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ مرضیه و خدابیامرز ام کلثوم ? اونجا بارون اومده؟ هوا سرد شده؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ در در 20 فروردین 1399 در 18:22، Rostam18 گفته است : مرضیه و خدابیامرز ام کلثوم ? اونجا بارون اومده؟ هوا سرد شده؟ امروز هوا خوب و آفتابیه حست رو در مورد انجمن بگو 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۹ امروز صبح آب یخ زده بود! 26 فروردین ثبت شود! خود انجمن و فضاش آروم و ملایمِ اعتقادی به این اخبار که ازین ور اون ور به گوش میرسه در مورد نابودی کرونا تو یکی دو ماه آینده داری؟!دی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۹ هیچ نظری نمیتونم بدم. کدوم شخصیت های هری پاتر رو بیشتر دوست داشتی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ هیچ کدوم .... بزرگترین درسی که تا الان تو زندگی گرفتی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ خیلی زیادن . خیلی . زیاد اهل حرف زدن درباره اینچیزا نیستم. خب شاید مهمترینش که دیگه ملکه ی ذهنم شده از بس بهش رسیدم این باشه که توی هر شرایطی شکرگزار باشم و به خدا اعتماد کنم . دوست داشتی محیط بان باشی ؟ تاحالا درباره شون کنجکاوی کردی آشنا بشی با این شغل ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۹ نه دوست داشتی بر می گشتی و از چه سالی دوباره زندگیتو شروع کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ زیاد با این مدل تفکر میونه ندارم . یسری اتفاقا در کنترل ما که نیست . از عملکرد روزانه ت راضی ای ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۹ معمولی...فکر کنم اگر مبل سه نفر نداشتیم که روش لش کنم ؛شرایط بهتری هم داشتم!:دی تا حالا حس کردی پسرفت داری اما دلت نخواد خودت رو جمع و جور کنی؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۹ قسمت اول آره پیش اومده اگر یه کیکی جلوت باشه که وسطش استخر شکلاته و با چاقو ببرن و شکلاتها جاری بشه اما نتونی ازش بخوری به کی فحش میدی و دقیقا چه فحشی میدی ؟ :d لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۹ میگم الخیر فی ماوقع و مشغول خوردن کیک بدون شکلات میشم ? چون چندان به شکلات علاقه ندارم ! فقر رو تجربه کردی تاحالا ؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده