adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۸ تا هفته پیش خوب بود ولی کمر درد شدم فعلا تو خونه ام:| ? از چه راهی برای تمرکز حواس استفاده می کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۸ خودمو وادار میکنم فقط به کاری که مشغولشم فکر کنم . اولاش سخته . هی ذهن میپره . بعد کم کم درست میشه با هدف انجام دادن کاری هم خودبخود متمرکزت میکنه تسبیح هم برای من مفید واقع شد . پیگیر قبضای سنگین میشید یک وقتی عمدا زیاد نزده باشن ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ نه...تا حالا خونه ی خودمون پیش نیومده که قبض خیلی زیاد بیاد یه خواننده که این روزا زیاد ازش گوش میدی چیه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۸ خودم شخصا نه. چون تا فردا باید برم سر کار. ولی دوست و فامیل رو تقریبا اصلا نمیبینم . در واقعا دلم نمیاد سمت کسی برم.میگم شاید ناقل باشم. بنظرت سال جدید نسبت به امسال پیامدهاش چجور خواهد بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ گند تر ازینم امکان داره ، پس امیدوار باشیم ازین بدتر نشه! سال تحویل دقیقا کجایی؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۹ خونمون پای هفت سین . سال تحویل کجایید ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ سر کار داشتم گزارش آخر شیفت رو مینوشتم! به نظرت اون قسمت از مردم که خودشون رو قرنطینه کردن نسبت به قبل مهربون تر نشدن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : سر کار داشتم گزارش آخر شیفت رو مینوشتم! حدس زدم دور از عزیزاتون باشید . از غرغرانه نوشتنتون :)) هیچ کسم آنلاین نشد لااقل سرتون گرم باشه آره اتفاقا خیلی مشهوده و فکر میکنم بخاطر دلتنگ شدنها باشه :)))) از صنایع دستیمون کدومشو خیلی دوست داری داشته باشی ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ سنگ فیروزه خوش تراش سنگ پا میزنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ چندسالیه که نه ... ولی چقد خوب بودا . قلقلکم داشت کتونی خوب چه ویژگی هایی داره بنظرت ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۹ مهمترین ویژگی کتونی خوب گرون بودنه چرا مردمان خاورمیانه اینقدر خرافاتی هستن ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۹ زمینی که حاصلخیز باشه و محصول بیشتری بده به تبعش آفت بیشتری هم سمتش میاد حالا اول بهم بگو چطور بین خرافه و حقیقت غیر قابل سنجش با حواس پنجگانه ت ، مرز رو تشخیص میدی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ در در 3 فروردین 1399 در 17:15، نفحات گفته است : حالا اول بهم بگو چطور بین خرافه و حقیقت غیر قابل سنجش با حواس پنجگانه ت ، مرز رو تشخیص میدی ؟ منطق در حال حاضر روی کدوم سلبریتی کراش داری ؟? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ هیچکدوم منطق در گذر زمان ثابته ؟ در افراد مختلف یکسانه ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ نه ! اکتسابیه ! بدترین اتفاق زندگیت تا این لحظه ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ روزهایی که در بیمارستان بستری بودم بهتر روزها رو در کدوم دوره از زندگیت سپری کردی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ روزای خوبم توی دوره های مختلف بوده . نمیتونم جواب مشخصی بدم طبیبای سنتی معروفمون رو میشناسی ؟ لینک به دیدگاه
meysam.k 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ نه ... یه کاری بگید حوصلمون سر نره تو قرنطینه!؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده