نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ اگر منظورتون همینِ که سعادت آباد ِ بله رفتم تابحال به اینکه بعد از مرگ کجا دفن بشید فکر کردید ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ کجا نه فکر نکردم ، مدلش رو هم نه فکر نکردم ولی از مرگ هایی که از قبل میدونی متنفرم ! دی مثل اعدام و مریضی و .. پارک ژوراسیک میتونه برا ی بچه ی 3 ساله جذاب باشه به نظرت؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، Rostam18 گفته است : پارک ژوراسیک میتونه برا ی بچه ی 3 ساله جذاب باشه به نظرت؟ شاید بجز ماکت های دایناسورها ، وسایل بازی هم داره یک قسمتش کنارش هم پارک حشرات هست که مجسمه های بزرگ فانتزی و متحرک از حشرات دور و برمون درست کردن . خواهرزاده های من ۴ سال و ۴ سال و نیمه بودن خوب سرگرم شدن. خصوصا که یکیشون (پسر) خیلی با عکس و فیلمای دایناسورها درگیر هست همیشه ، کلی هیجانزده بود اونجا :))) بنظرتون تولید گوشت داخلی پرهزینه تر هست یا وارد کردنش ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ مثلا شهرای کویری تولید گوشت دارن که واقعا هزینه بر و مسخره است... شاید اگر چندجای مختلف فقط متمرکز بشن روی تولید گوشت بهتر و بهینه تر باشه خونه ی رویاییتدوست داری رنگارنگ باشه یا نه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ باید پر نور باشه و رنگهاش ملایم و روشن . فقط در همین حد رویاپردازی کردم فعلا :)) اگر زلزله بیاد اولین جایی که به ذهنت برسه برای پناه بردن کجاست ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ زیر میز تا حالا به منطقه ی زلزله زده رفتی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ آره . البته اگر این زلزله ی آخر توی کرمانشاه منظورت باشه نه اونجا نرفتم با دراکولا حشره ی شمالی آشنایی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ نه می تونی گوشتو تکون بدی؟چرا نمیشه؟:| لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ تا بحال امتحان نکرد فکر نکنم بتونم تمرین میخواد ? بارز ترین عادتی که فکر میکنی خوبم نیست و باید ترکش کنی چیه ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ این فروم اومدن . خواه ناخواه فکرم درگیر آدماش میشه . یه دنیای جانبی کنار زندگی واقعی برای درگیری ذهنی داشتن زیادی و بیخود هست واقعا. همه ی انرژی ذهنم میخوام برای دنیای اصلی و واقعیم باشه . بعدی سوال قبلی ؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ خیلی دقیقه نودی هستم کسی توی زندگی واقعیت هست که بخوای حذفش کنی از زندگیت؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ خیر معمولا خیلی محتاط هستم و دقت میکنم ادما رو تو زندگیم راه بدم ولی وقتی وارد شدن امکان نداره حذفشون کنم شما که دقیقه نودی هستی شده تا بحال فرصتهای خوبی رو بخاطر همین عادت از دست بدی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ آره زیاد:دی تا حالا به خاطر خواسته دیگران از آرزوهات کوتاه اومدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ بخاطر خواسته شون که نه ... بخاطر خودشون . از یه موقعی دیگه دلم نمیخواد از خانوادم دور باشم . میخوام کنارشون باشم هواشونو داشته باشم. گور بابای خارج و تحصیلات و فازای دهن پر کن تاحالا دوست ترنس داشتی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ نخیر ? مهمتر عامل گرایش جوانان به مواد مخدر ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ بی شعوری ، عدم اعتماد به نفس و جو گیر بودن در سنین پایین ، و بیکاری در سنین بالاتر ! بارون میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ شب کار باشم یکی دو ساعت به رادیو آوا پیام دادی و بعدش بخونن؟! لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ نه رادیو آوا چیه؟ شبکه ی رادیوییه یا تو نته؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده