.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ جای من بودی همین اعتقاد رو داشتی! فکر میکنی موهای جو گندمی تو سن پایین برای آقایون جذاب است؟! 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ خب یادآوری شکستها و خاطرات تلخ گذشته عذاب آوره + نه جذاب نیست اصلا آخرین باری که دوچرخه سواری کردی کی بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ به نظر من که بسیار جاذابه آقا + یکی دوماه پیش بادبادک درست کردی تازگیا؟ از اونا که با روزنامه و چوب حصیریه... 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ آفرین به سلیقه ت ! نه درست نکردم. ستایش رو میبینی؟ بازیگر حشمت فردوس رو میپسندی؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ نه سری اولش رو اون موقع که همه میدیدن من ندیدم:دی دوتا سری بعدیشم دیگه ندیدم واسم جالب نبود که از وسط ببینم بعدی همین سوال لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ میبینم ، حشمت جذابه واقعا! پس انداز های کوچولویی داشتی که مشکلات بزرگی رو حل کنن؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ آرههه..قدیم خیلی بیشتر می تونستم پس انداز کنم..حتی پس انداز مخفی:)) ولی الان انقدر گرونی و مشکلاتمون زیاد شده که دیگه پس انداز و این داستانا به افسانه ها پیوسته:)) تا حالا از دکتر رفتن خودداری کردی در صورتی که بدونی آخرش باید بری؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ واقعا همینطوره. نه معمولا میرم غیره این درد معده که محلش نمیدم. ولی خیلی وقتا برا چشمام زور میزنم که برم دکتر وقتی میدونم کاری نمیتونه بکنه! دی آهنگ مرگ قو حبیب رو یاد داری؟ چطوره؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ یادم نمیومد چیه ولی الان که سرچ کردم یادم اومد:دی یه دوست دارم که عاشق حبیب بود یک عالمه کاست و ضبط میاورد مدرسه و همه اش حبیب بود..تک و توکی هم واسه دل ما داریوش و سیاوش و کامران هومن میاورد:)) برام یاد آور قایمکی آهنگ گوش دادنمونه:) از اینکه دوستای دبیرستان و راهنماییت رو ببینی چه حسی داری؟مخصوصا اگر ببینی خیلیاشون مثلا موفق تر از تو هستن... 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ کلا قایمکی همه چی میچسبه! دی خوشحال میشم واقعا . تو دوران دبیرستان و غیره هر کی که خنگ و احمق بود و نمیتونست بینیش رو بالا بکشه و به واسطه ی دیگران و پارتی و غیره به جاهای خیلی خوبش رسید ، این دسته رو میبینم فقط ی خورده عصبی میشم. دی در این مورد تو چطور؟ 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ من خیلی ناراحت میشم:))) هفتاد درصدشون به جاهای خیلی خوبی تو زندگیشون رسیدن:)) دست خودم نیست ولی هی نمیخوام هیچ کدومشونو ببینم:دی ولی هی میبینم توی اینستا بیشتر پیگیر چه پیجایی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ شاعرا و عکاسا ، پیجای ژئوتوریسم شمام وقتی صدای ضبط شده ی خودتون رو میشنوین فکر میکنین یکی دیگه س ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ اه انقدر بدم میاد:)) از ویس دادن فراری ام....در جریانی البته:))) با ادم بدقول باید چی کار کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ مستقیم توی روش بگو دیگه بهش اعتماد نداری .از صدتا توهین دردناک تره براش : } پیش اومد کلیپی از کشتار داعشی ها ببینی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ به هیچ وجه به قیافه ام نگاه نکن حرف زدن در مورد خونریزی هم حالمو بد میکنه تا حالا کسی بهت گفته سوسول؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ آره یه وقتا مامانم :)) تا اینجای زندگیت چندتا درخت کاشتی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ یدونه تولیداتـــ (افراد تولید شده در ) فصــل بهـــار بسیــار .... ؟ جمله رو ادامه بده لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ منظور به دنیا اومدن؟! دی بچه های به دنیا اومده در فصل بهار و تابستان در میان خانواده های کارمندان خصوصا دبیران بسیار بیشتر است. دلیلش رو میدونی؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ برای خانوم ها 9 ماه مرخصی زایمان رو هماهنگ میکنن با تعطیلات تابستون و غیره . عینک دودی میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده