mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ نه به نظرم کسل کننده است! اما از مستند مربوط به راز بقای موجودات دریایی بدم نمیاد...در حد 5 یا 6 دقیقه نگاه میکنم! فیلم سینمایی را بیشتر دوست داری یا سریال؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ سریال باشه ... کشدار نباشه فقط موسیقی دهه های گذشته ایران رو گوش میدی ؟ یا فقط اهنگهای جدید ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ من ایرانی، بیشتر موسیقی قدیمی گوش میدم از فرهاد و داریوش بگیر تا خانم زهره و لیلا فروهر:)) خواننده ی مورد علاقه ات کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ روی خواننده خاصی زوم نیستم. اهنگ و ترانه خوب باشه ذخیره میکنم بنظرت قدر خودتو میدونی به اندازه کافی ؟ لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ خیلی سوال سختیه. ..نمیدونم شاید...شایدم نه به مطالب روان شناسی علاقه مندی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ یه درس چهار واحدی توی کارشناسی بود مزه اش به این بود که همه با ده و یازده پاس کردن:دی دلت بگیره چه می کنی؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ منم میگیرم! سکوتـــــــــــ .. رابطه ت با بی نظمی های اطرافت چطور است؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ والا رابطه ی واقعا خوبی دارم:دی تا حالا تو موقعیتی قرار گرفتی که ندونی کی داره حقیقتو میگه؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ اه,بلی + تاحالا شده حس کنی یه جای کار میلنگه یا ندونی کجا؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ زیاد پیش اومده از شعرهای کتابای دبستان کدوم رو الانم کامل از حفظی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۸ امروز کلا بیخودی میزنه بلدی ادمای بیخودی زندگیتو حذف کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ راستش در اینباره مهارتم کمه انگار اهل خرید از بساط دستفروشا هستی یا مغازه های شیک رو ترجیح میدی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ اینترنتی راستش:دی منو از پای کامپیوترم بلند نکنین فقط :)) بذارین همینجا تجزیه شم:دی جایی توی خونه هست که مکان دنج تو باشه؟کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ اتاقم و زیر زمینمون . البته وقتی میگم زیر زمین یه جای تاریک و مخوف توی ذهنت نیاد. یه سوئیت کوچولوئه که پر از انرژی مثبت هست . تابحال پیش فالگیر و سرکتاب باز کن و این افراد رفتی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ آره دو,سه بار تا حالا رفتم مامانم اعتقاد عجیب و. غریبی بهشون داره خیلی هم بد نبود راستش:)) تا مدت ها می خندیدیم:دی تا حالا یک مریضی لاعلاج یا سخت علاج رو دیدی که با طب گیاهی درمان بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ بطور مثال دیابت رو دیدم خوب کنترل شده و زخمش درمان کامل شده صرفا با طب گیاهی ولی حقیقتش سرطان و تومور و سایر لاعلاج ها نه طب اسلامی و گیاهی بیشتر متمرکز روی پیشگیری هست تا درمان شربت با چه طعم و عطری ؟ 1 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ فقط آناناس و لاغیر? دلت برای چه کسی بیشتر از همه تنگ شده؟ آرزوی دیدن چه کسی را داری؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ دلم برای خود هفت هشت سال پیشم تنگه... تا حالا درگیر اعتیاد به چیزی شدی؟تونستی خودتو نجات بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده