adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ پروفسور قورباغه===>کروفسور غورقابه بعدی یه خاطره از اول مهر بگه:)))) 3 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ روز اول مهر کلاس اولم مامانم یه عطری داخل کیف و وسایلم زده بود تا الان هر موقع اون عطر به مشامم میخوره یهو هفت سالم میشه که با یه کیف سبز و سفید و مدادای بلند و تراشیده رفتم نشستم سر کلاس ساکت زل زدم به بچه هایی که روی نیمکتا بپر بپر میکنن :)) بعدی همین سوال 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۸ اول مهر اول دبستان با مامانم رفته بودیم مدرسه، بعد مامانم اومد کنار بغل دستیم گفت اسمت چیه؟ اونم گفت مریم گفت باشه از این به بعد باهم دوست باشین و همو تنها نزارین اونم گفت باشه..نشون به اون نشون که تا کلاس پنجم یه لحظه ام تنهام نذاشت:)))) یه هشتگ باحال که توی شبکه های احتماعی دیدی چی بود؟ 1 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ اصلا اهل شبکه های اشتباهی نیستم بزرگترین حسرت زندگیت ؟ 1 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ هر چی فکر میکنم حسرتی ندارم. ..?? سؤال مقابل این: کی خیلی احساس خوشبختی کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ وقتی تو هر شرایطی خانوادم کنارم میمونن + تعریفت از خوشبختی لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ شاید این که دغدغه ی خاصی توی زندگیت نداشته باشی... هوای شهرتون کولر می طلبه یا نمی طلبه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ الان حالتیه که فقط خیلی گرمایی های خونمون کولر رو روشن میکنن. دمای هوا معتدل شده برای اینکه کاری عادت و ملکه ی ذهن و رفتار بشه چندروز تکرار لازمه ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ نمی دونم برای من یک عمر:)))) ژل شستشو صورت بهتره یا صابون صورت؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ نمیدونم اگر هردوش برای صورتِ پس هردوش میتونه خوب باشه فکر میکنی کجای زندگیت شانس فاکتور اصلی برات بوده ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ تاحالا در زندگیم وجود شانس رو احساس نکردم ! بعدی سوال قبلی لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ اممم یادم نیست واقعا جایی بوده باشه که با شامس زندگیم تغییر کرده باشه آخرین انیمیشنی که دیدی چی بوده؟ لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ پاندای کنگ فو کار??...این طور که من پیش میرم کارگردان این انیمیشن را از ساختن کارتون پشیمون میکنم حداییش نمیدونم چی بپرسم?...تا حالا شده ذهنت خالی بشه. ..مثل الان من؟! 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ آره پیش میاد :)) تاحالا هشتگ های mukbung یا eatingshow و هشتگهای مرتبط باهاشون رو توی اینستا چک کردی ؟ :)) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، adamak-h گفته است : درمان گلو درد چیه؟ غرغره کردن و سپس خوردن شربت دیفن هیدرامین کامپاند آخرین باری که به دندانپزشک مراجعه کردی کی بود ؟ 2 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ 4 سال پیش...واسه اورتودونسی...درواقع اولین بار هم بود از آمپول می ترسی؟!?? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ نه :)) خودم هم انجام میدم برای دیگران شما هم ازون خانواده هاشین که برای تزئین خونه اشیا عتیقه جمع میکنید ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ پان اسپانیا و بستنی ولی نمی دونم بستنی دسر به حساب میاد یا نه:))) مستند میبینی؟ چیا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده