leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ سخته اما میکنم رابطه-ت با بچه-ها چطوره ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ خیلی حوصلشون رو ندارم,بدم نمیاد ازشون اما حوصله نگه داشتنش و بازی کردن باهشون روندارم + فکرمیکنی چقدر تونستی مسیر زندگیتو. خودت پیداکنی جدااز فرهنگ وخانواده و مذهب لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ هیچی در ماه چند تومن خرج فست فود میکنی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ بله . دوره ی کارشناسی ضرب المثلی که زیاد استفاده میکنی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ ضرب المثل خاصی نیس شاعر موردعلاقه لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ زیاد اهلش نیستم اما صائب تبریزی و خیامو دوست دارم کارایی که انجام میدی بیشتر منطقی هستن یا احساسی؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ سعی میکنم منطقی باشی اما احساس هم دخیلِ بعدی همین لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ هیچکدوم ! از سر دیوونگیه ? آخرین باری که شام نون و ماست خوردی کی بود ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ چی از سر دیوونگیه؟ + یادم نیست ازاین ب بعد زیاد پیش میاد + بدترین اخلاقی ک داری لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ الان از مامانم پرسیدم ، میگه بنویس بعضی وقتا شیرازی میشی بجز اون بقیه ش قابل چشم پوشیه? نمیدونم الان تعریف کرد یا نابود :)) سلامت غذایی که میخوری برات مهمتره یا مزه ش ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ هیچکدوم ! فقط بشه خورد کافیه ? در 2 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : چی از سر دیوونگیه؟ کارهایی که میکنم ? از پس بزرگترین چالش زندگیت (تا به این لحظه) بر اومدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ ارزوم اینه که یه روز صبح بیدار بشم و ببینم همه چیز خواب بوده... بزرگ ترین دغدغه ات چیه؟ لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ آرزوی منم یه زمانی همین بود : ) دغدغه که زیاد هست اما نمیدونم بزرگترینش کدومه اهل دیدن فیلم و سریال هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ گهگاه چجور اینستا رو رفع ریپورت کنیم ؟ ? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ یه سریا میگن کامنت انگلیسی اگه برات بفرستن مشکل حل میشه اما به نظرم فقط باید یه زمانی بگذره تا درست شه تا حالا ریپورت شدی؟چرا؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ آره الان ریپورتم. دایرکت برام فیلتر بود با فیلتر شکنِ روشن رفتم اینستا و لایک کردم چند تا پست . ریپورت شد . الان نه میتونم لایک کنم نه کامنت بذارم نه کسیو فالو کنم :)) تابحال تقاضاهای کمک مالی که توی اینستا میذارن رو اجابت کردی کمک مالی کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ نه... به نظرت خوبه دخترا برن سربازی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ مسلما خوب نیست :)) ما توی نقش مادری حسابی شب بیداری و برپا - برجا و پست نگهبانی خواهیم داشت خودمون ولی خب بد نیست ما دخترا رو هم با انواع سلاح و طرز کار باهاشون آشنا کنن و تیر اندازی بلد باشیم بامزه ترین کلمه ی کودکانه ای که شنیدی از بچه های اطرافت چی بوده ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده