نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ حرفتو نقض میکنم با اجازه دخترایی رو دیدم که با وجود ادعاهای زیاد ، از برده ی روحی یا جسمیِ پسری بودن احساس ارزشمندی میکنن برعکسشم هست سحرخیزی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ برای همین نوشتم تو پرانتز قید اکثرا رو نوشتم + تقریبا + بنظرت چرا بعصی دخترا برده بودن رو میخوان لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ به نظرم دخترها برده بودن رو نمی خوان دختری که برده شده قبل از اون مرد خانوادش سند برده بودن خودش و بقیه اعضای خانوادش رو امضا کرده نظرت درباره صبح شنبه؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ دل انگیز? + برده بودن رو چی معنی میکنی لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ بنده غیر خدا بودن کلا آدما دو نوع هستن یا بنده خدا یا برده غیر خدا امروز چطور گذشت؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ بشدت بی فایده و کسالت اور + چقدر برای روزات برنامه ریزی میکنی لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ هیچی بدترین خصوصیت یک فرد از نظر تو لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ دروغ و ددورویی,اهل بحث نبودن + بهترین خصوصیت ادمها از نظر خودت 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ قابل اعتماد بودن آخرین باری که دریا رفتی کی بود ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ ? + فک میکنی ادم قابل اعتمادی هستی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ فکر میکنی کسی به این سوال جواب منفی میده ؟ : } 1 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ نه نمیده فک میکنی میتونی از حصارهای ذهنت جدا شی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ اگر انگیزه ش باشه میشم. شدم قبلا توی مواردی مهمترین چیزی که از واقعه کربلا یادگرفتی رو بگو. شعار نباشه.. از زبون خودت بگو لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ بگذریم + چ تیپ سوالاتی رو دوس داری لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ سوالات غیر شخصی ? چند درصد از معتادین به مواد مخدر موفق به ترک همیشگی میشن ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ همه سوالات بر اساس روحیه و شخصیت و تفکراتمون جواب داده میشه پس همشون شخصی ان:| + درصدش رو نمیدونم اما میدونم خیلی خیلی خیلی کمن اصلا نمیشه قدرت اعتیاد رو دست کم گرفت + از کسی ناراحت شی بهش میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ یجوری بهش میفهمونم عزیزی رو از دست دادی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ اره.... + کسی ازت ناراحت شه بهت بگه عکس العملت چیه؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ سعی میکنم از دلش در بیارم میتونی خشمتو کنترل کنی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ داد نمیزنم کتک کاری نمیکنم چیزی رو نمیشکنم فحش نمیدم اما زیاد عصبی میشم? رفتارای بعد عصبانیت رو بیشتر کنترل میکنم تا خودشُ + راحت عذرخواهی میکنی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده