نفحات 1395 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2019 حرفتو نقض میکنم با اجازه دخترایی رو دیدم که با وجود ادعاهای زیاد ، از برده ی روحی یا جسمیِ پسری بودن احساس ارزشمندی میکنن برعکسشم هست سحرخیزی ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 20 آذر، 2019 برای همین نوشتم تو پرانتز قید اکثرا رو نوشتم + تقریبا + بنظرت چرا بعصی دخترا برده بودن رو میخوان
onemone 49 ارسال شده در 20 آذر، 2019 به نظرم دخترها برده بودن رو نمی خوان دختری که برده شده قبل از اون مرد خانوادش سند برده بودن خودش و بقیه اعضای خانوادش رو امضا کرده نظرت درباره صبح شنبه؟
onemone 49 ارسال شده در 20 آذر، 2019 بنده غیر خدا بودن کلا آدما دو نوع هستن یا بنده خدا یا برده غیر خدا امروز چطور گذشت؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 21 آذر، 2019 دروغ و ددورویی,اهل بحث نبودن + بهترین خصوصیت ادمها از نظر خودت 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2019 اگر انگیزه ش باشه میشم. شدم قبلا توی مواردی مهمترین چیزی که از واقعه کربلا یادگرفتی رو بگو. شعار نباشه.. از زبون خودت بگو
leo.unique 432 ارسال شده در 21 آذر، 2019 سوالات غیر شخصی ? چند درصد از معتادین به مواد مخدر موفق به ترک همیشگی میشن ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 21 آذر، 2019 همه سوالات بر اساس روحیه و شخصیت و تفکراتمون جواب داده میشه پس همشون شخصی ان:| + درصدش رو نمیدونم اما میدونم خیلی خیلی خیلی کمن اصلا نمیشه قدرت اعتیاد رو دست کم گرفت + از کسی ناراحت شی بهش میگی؟ 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 21 آذر، 2019 داد نمیزنم کتک کاری نمیکنم چیزی رو نمیشکنم فحش نمیدم اما زیاد عصبی میشم? رفتارای بعد عصبانیت رو بیشتر کنترل میکنم تا خودشُ + راحت عذرخواهی میکنی؟
ارسال های توصیه شده