adamak-h 733 ارسال شده در 19 آذر، 2019 آره زیاد... می تونی با آدمی که در حقت بدی کرده؛ دوباره رابطه برقرار کنی؟
leo.unique 432 ارسال شده در 19 آذر، 2019 به شرط تقاضای بخشش و سعی در جبران ... بقچه دارین توی کمدتون ؟?
leo.unique 432 ارسال شده در 19 آذر، 2019 در 2 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : حست بعد اینکه کسی رو ضایع میکنی چیه؟ واقعیت رو نگم ؟ حقیقت تلخ رو ترجیح میدی یا دروغ شیرین ؟ 1
پارادوکس 106 ارسال شده در 19 آذر، 2019 در 15 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : واقعیت رو نگم ؟ حقیقت تلخ رو ترجیح میدی یا دروغ شیرین ؟ واقعیت رو با چکش نکوب تو صورت طرف دو روز دیگه منو تحمل کرده بودی راحت میشدی? + حقیقت بدون طعم چکش? + سوال بعد:چقدر میشه فرهنگ یه جامعه رو باکتاب تغییر داد 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2019 یک روش صد در صدی هست اما باید اول جامعه رو کتابخون کرد و از اون سخت تر کتابخون نگهش داشت بهترین کباب توی شهرتون کجاست ... شاید قصد سفر کنیم . بذار دوستیِ مجازیِ مفیدی باشه :))
.Milaad. 1459 ارسال شده در 20 آذر، 2019 کارخونه هر چی کباب در هر کجایی که باشد از چشمم انداخته! دی ولی خُب رستوران سلوی رو تو ذهن داشته باش تا بعدا اسم شهرمونم بهت بگم. جمعه ها معمولا بیرون نمیرید؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2019 واقعا توی ذهنم نیست الان وقتی خونه ی دوستت میری با خودت خوراکی هم میبری ؟
leo.unique 432 ارسال شده در 20 آذر، 2019 شنونده ! کلا آدم کم حرفی هستم اگه از دست کسی ناراحت بشی بهش میگی ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 20 آذر، 2019 بله..یه مدتی بود نمی گفتم ولی الان میگم اگر نگم هی خودخوری میکنم تا حالا اتلیه رفتی از این ژستای مدلینگی بگیری؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2019 معمولا زیاااد :)) جایی خوندم شاید مدتی بعد گتاب هم مثل کتیبه ها و سنگ نوشت ها صرفا یک اثر باستانی باشه. بنظرت این اتفاق میفته ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 20 آذر، 2019 برای کتاب های چاپی بعید نیست اما نه حالا حالاها + چرا ادما بااینکه دوس ندارن برده باشن (اکثرا البته)اما دوس دارن بقیه مثل برده مطیعشون باشن؟
ارسال های توصیه شده