leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ نه ندیدم ! اشتباهی کردی که مسیر زندگیتو تغییر بده ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ آره زیاد... می تونی با آدمی که در حقت بدی کرده؛ دوباره رابطه برقرار کنی؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ به شرط تقاضای بخشش و سعی در جبران ... بقچه دارین توی کمدتون ؟? لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ نه حست بعد اینکه کسی رو ضایع میکنی چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : حست بعد اینکه کسی رو ضایع میکنی چیه؟ واقعیت رو نگم ؟ حقیقت تلخ رو ترجیح میدی یا دروغ شیرین ؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ در 15 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : واقعیت رو نگم ؟ حقیقت تلخ رو ترجیح میدی یا دروغ شیرین ؟ واقعیت رو با چکش نکوب تو صورت طرف دو روز دیگه منو تحمل کرده بودی راحت میشدی? + حقیقت بدون طعم چکش? + سوال بعد:چقدر میشه فرهنگ یه جامعه رو باکتاب تغییر داد 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ یک روش صد در صدی هست اما باید اول جامعه رو کتابخون کرد و از اون سخت تر کتابخون نگهش داشت بهترین کباب توی شهرتون کجاست ... شاید قصد سفر کنیم . بذار دوستیِ مجازیِ مفیدی باشه :)) لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ کارخونه هر چی کباب در هر کجایی که باشد از چشمم انداخته! دی ولی خُب رستوران سلوی رو تو ذهن داشته باش تا بعدا اسم شهرمونم بهت بگم. جمعه ها معمولا بیرون نمیرید؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نوچ منتظرم بیرون بیاد خونه + چراانجمن اینقدر خلوتِ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ چون انجمن علمیه چند جفت کفش داری ؟ 2 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ 4-5جفتشو الان یادمِ من مصرف کفشم بالاست? + چندتا پیرهن داری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ واقعا توی ذهنم نیست الان وقتی خونه ی دوستت میری با خودت خوراکی هم میبری ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ البته که نه سر یخچال خونه-ی عمو، عمه، خاله، دایی میری ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ شنونده ! کلا آدم کم حرفی هستم اگه از دست کسی ناراحت بشی بهش میگی ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ گاهی اره گاهی نه ب خیلی فاکتورا بستگی داره + همین سوال لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ بله..یه مدتی بود نمی گفتم ولی الان میگم اگر نگم هی خودخوری میکنم تا حالا اتلیه رفتی از این ژستای مدلینگی بگیری؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه بابا معمولا روزی چندبار wc میری ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ معمولا زیاااد :)) جایی خوندم شاید مدتی بعد گتاب هم مثل کتیبه ها و سنگ نوشت ها صرفا یک اثر باستانی باشه. بنظرت این اتفاق میفته ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ برای کتاب های چاپی بعید نیست اما نه حالا حالاها + چرا ادما بااینکه دوس ندارن برده باشن (اکثرا البته)اما دوس دارن بقیه مثل برده مطیعشون باشن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده