.Milaad. 1459 ارسال شده در 31 آبان، 2019 خانوم اسماعیلی آه ازون سیلی آبداری که زد .. آدمای اتو کشیده توجهت رو جلب میکنن؟
mahsa saraee 680 ارسال شده در 31 آبان، 2019 در حد اعتدال لازم (مثل تعصب به خاک وطن) اما چه زیاده روی و چه کم رویش خانمان سوزه دوست داشتی جای کدام یک از قهرمان فیلمها بودی؟ (خودم شرلوک هلمز?)
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 آذر، 2019 یا اهالی لایق نیستن که حاشیه رو چسبیدن اصل رو کوتاهی میکنن یا اهالی خیلی جنسشون خراب است . قرار هست که زیرآبی برن و بین افرادی که ذی نفعن همکاری وجود داره چالشِ اینروزای زندگیت ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 1 آذر، 2019 از انفعال و رکودی که درگیرشم بیام بیرون به نظرت زندگیت شبیه کدوم کتاب یا فیلمه؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 1 آذر، 2019 مجازیم که خیلی مث سریال ترکی ها بود :)))) زندگیم که نه . ولی گاهی خودم رو در قالب شخصیت های بعضی فیلم ها پیدا میکنم . البته نه حالا صد در صد بعدی سوال قبلی
mahsa saraee 680 ارسال شده در 1 آذر، 2019 من خودم رو مثل پاندای کونگ فو کاری میدونم که هنوز صندلیش اتیش نگرفته تا زندگی جدید و مهیجش شروع بشه چکار میکنی حالت خوب بشه؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 1 آذر، 2019 دقیقا!منم همیشه احساس پاندای کونگ فو کاریو دارم که استاد شیفوش شیوه تربیتش رو یاد نگرفته:)))) اصلا کپ کردم نظرتو خوندم:| بیا با هم آشنا شیم عشقم:)))))) + جدیدا ها گرگ می شم حالم خوب شه!:)))) ولی وقتی ناراحتم اتوماتیک وار خونه تمیز می کنم دست خودم نیست:))) یه فیلم هیجانی بگو؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2019 دیشب avengers رو دیدیم با خواهر و داماد . خوب بود . یا مثلا skull island (خیلی دوستش دارم :)) ) یا Dark Night ... بازیِ heath ledger تو نقش جوکر فوق العاده س زیاده خب :)) توی ایرانی ها هم به وقتِ شام حاتمی کیا هم اگر حرصِ دیالوگای شعاریش رو نخوری هیجانش خوبه :)) چندتا فیلم درام روانشناسی که درگیرت کرد بگو
mahsa saraee 680 ارسال شده در 2 آذر، 2019 گرگ میشی یا خدا....D-= من با گریه حالم خوب میشه /= خوشحال میشم عزیزم با هم آشنا بشیم ? فیلم درام روانشناسی مثل چی...نمیدونم شاید فیلم متمایز همینطوری باشه...بیشتر اهل فیلم هیجانی مثل ونومم و البته کارتون سختترین ورزش دنیا؟ و چرا شطرنج را ورزش میدونند؟
adamak-h 733 ارسال شده در 4 آذر، 2019 سخت تریین ورزش بسکتبال و فوتباله به نظرم...کلا بازی های گروهی سخته:| شاید چون ورزش ذهنه:دی چه ورزشیو انجام میدی یا دوست داری انجام بدی؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 5 آذر، 2019 ورزش های گروهی سخته چون نیاز به هماهنگی چند نفر داره تو ایران هم همه به تنهایی خوبن ولی وقتی تو گروه میرن هر کی ساز خودش رو میزنه! دی فعلا فقط شنا ، دوست داشتم والیبال هم میرفتم. کره تو سبد غذاییت هست؟
adamak-h 733 ارسال شده در 5 آذر، 2019 نه چندان..بو میده آقا:))) اگر توی یه خانواده زن بره بیرون سر کار و مرد بشینه توی خونه مشکلی پیش میاد؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 5 آذر، 2019 حتی صبحانه؟؟ احتمال به وجود اومدنش زیاد است. اهل طلا آویزون کردن بیشتر از حد معمولش هستی؟!
mahsa saraee 680 ارسال شده در 5 آذر، 2019 ناراحت میشم قطعا...ولی محلش نمیذارم...چون چنین فردی لیاقت عکس العمل هم نداره اولین کتابی که خوندی چی بوده؟
adamak-h 733 ارسال شده در 6 آذر، 2019 اولین کتاب غیر درسی که خوندم زندگی نامه ی گالیله بود...کلاس سوم دبستان اگر بخوای تابلو توی خونه ات نصب کنی چه مدلی میزنی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2019 طبیعت و کوچه باغ دوست دارم سعی میکنم نقاشی یا تابلو فرش کوچه باغ مناطق خودمون رو پیدا کنم بزنم . بنظرت خیاطی سخت تر هست یا بنایی ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 7 آذر، 2019 همیشه یه تنبلی و بیخیالی و "هنوز وقت هست"ِ خاصی دارم که باعث میشه همیشه به غلط کردن بیوفتم:دی قاب گوشیت چه شکلیه؟ 1
ارسال های توصیه شده