novel guy 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ اگه غیر از اینم هست بگین! بیش از یک انتخاب هم می تونید بکنید! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ همه با هم.به نظرم نباید محدودیت قائل شد.نت جای محدودیت نیست.هر چند در باب مسائل سیاسی به دلایلی که نمیتونم بگم میشه با ملاحظه تر بود 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من با هر موضوعی بجز عزا و ماتم و اینجور چیزا حال میکنم به شرط اینکه اطلاعات مفیدی به من بده. شاد باشین 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ میشه با سیاسی حال کنیم؟؟ باازدواج حال نکنیم؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ موضوعات چيز دار :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من از بحث های سیاسی و نظامی خیلی خوشم میاد. به نظرم بحث های دینی فقط وقت تلف کردنه. من به بحث های ازدواجم رای دادم... حالا که فکر میکنم میبینم همچین به کار من نمیاد... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من رای دادم اما الان یادم نمیاد به چی رای دادم 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ در مورد راه هاي ازدباج يه كم صوبت كنيم :eyepopping: 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ در مورد راه هاي ازدباج يه كم صوبت كنيم :eyepopping: تو که آس پیکی . . .!! دس رو یکی بزار و بدبختش کن دیگه . . .! 2 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو که آس پیکی . . .!! دس رو یکی بزار و بدبختش کن دیگه . . .! نگه داشتم دست آخر رو كنم آس پيكو حيف ني همي دستاي اول رو شه ؟ باشه باشه حالا بهدا انتخاب ميكنم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو که آس پیکی . . .!! دس رو یکی بزار و بدبختش کن دیگه . . .! اس پیک یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نگه داشتم دست آخر رو كنم آس پيكو حيف ني همي دستاي اول رو شه ؟ باشه باشه حالا بهدا انتخاب ميكنم فقط مراقب باش با دو گیشنیز نکوبن تو سر آست . . .! لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اس پیک یعنی چی؟ برا بچه ها خوب نیس . . .! شما بشینین مارپله بازی کنین مفیده براتون . . .! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ برا بچه ها خوب نیس . . .!شما بشینین مارپله بازی کنین مفیده براتون . . .! :viannen_38: هیچکدام ................. (:jawdrop:) 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ والا.......... یعنی موضوعی نیست خوشت بیاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده