Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در در 26 شهریور 1398 در 16:12، نفحات گفته است : برای شب شوید باقالی پلو یا زرشک پلو ؟ هردوش با مرغ بهم میاد باور کردنی نیست ولی یکساعت میشه توی ذهنم درگیر همینم که کدومشو بپزم o_O (حالا درگیریم خیلی هم الکی نیست :)) یکی از دامادها معده ش به سردی حساسه . احتمالا بعد از شام ببندمش به چایی نبات :))) ) من از الآن به همه(فابریکا) گفتم که هرکی بیاد خونه من هیچی براش درس نمیکنم این یخچال هرچی دلتون خواست خودتون درس کنین والاااا 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ رها کردن گذشته فقط در حرف آسونه ... 3 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ دلم میخواد ب هیچی فکر نکنم اما مقابله با حمله فکرایی ک نمیدونم از کجا میان,سخته.... عزیزم امروز خیلی جمعه ای.... 3 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ چه باید کرد با سر رفتن حوصله بچه-ها توی این آپارتمانهای قوطی کبریتی لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : عزیزم امروز خیلی جمعه ای.... جمعه-ی قبل از اول مهر، جمعه-ترین جمعه-هاست 1 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در 55 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : جمعه-ی قبل از اول مهر، جمعه-ترین جمعه-هاست من مهر رو همیشه دوست داشتم و دارم.... 1 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ چرا دسترسی به اون مطلب رو ندارم؟! دی + پیام خصوصیش رو بسته؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ یعنی والیبال ایران نیاز به جوان گرایی نداره؟ من دارم شخصا از کره ای ها خجالت میکشم! لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، Sunny77 گفته است : من از الآن به همه(فابریکا) گفتم که هرکی بیاد خونه من هیچی براش درس نمیکنم این یخچال هرچی دلتون خواست خودتون درس کنین والاااا خبریه مگه ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در در 28 شهریور 1398 در 18:35، leo.unique گفته است : شاید خودمون از آینده به حال اطلاع میدیم نمیدونم اینطور هم میشه تعبیرش کرد یا نه تا اونجا که متوجه شدم بُعد زمان در ماورای این دنیای مادی و طبیعی یا بی مفهومه یا مفهوم دیگه ای داره . یا مثلا بحث دنیاهای موازی رو مطرح کردن فیزیکدان های کوانتوم . اینکه الان که شما توی اتاقتون هستین همزمان دایناسورها هم مثلا توی اتاقتون هستن . درکش سخته و چیزی دربارش نمیتونم بگم. فقط مواردی هست که میگه این فرضیه ها بیراه هم نباشن شاید . اینکه مثلا خدا از آفرینش خلقت توی شش روز حرف زده و میدونیم که فقط زمین حدود ۴ میلیارد سال از شکل گیریش میگذره . پس ماهیت زمان متفاوته احتمالا. یا روایت هایی از همزمانی رخداد ها در حالیکه هزاران سال باهم اختلاف زمانی دارن. در در 28 شهریور 1398 در 11:04، adamak-h گفته است : همون دو زاری آدم تازه میوفته ی خودمونو میگی دیگه؟ همین حالت پیش میاد ولی نه اون جورِ معمول که ذهنت با دو دو تا چهارتا چیزی رو متوجه میشه یا با توضیح و تجربه یادته دکتر شیری هم یه پستی داشت با این مضمون که گاهی یکهو یک آگاهی توی ذهنت اتفاق میفته و میبینی جواب سوالاتت رو خودت میتونی بدی و میگفت اون آگاهی رو جایی یادداشت کنید همونموقع تا بعدا توی مواقع خاصی مرورش کنید و حالتون بهتر بشه. بنظرم این رخداد توی عالم خلسه هم جنسش از همین باشه.خلسه اون حالت بین خواب و بیداریِ.. وقتی خوابی اما دور و برت رو هم درک میکنی موج آلفا کمک میکنه به دریافت الهامات . توی حالت خلسه هم میزان این موجِ مغزی زیاد هست . مطمئنم برات پیش اومده توی اون حالت یکهو یه پنجره هایی توی ذهنت باز میشه . منتها ادم بعدش بیدار میشه یا میره توی فاز عمیق خواب و دیگه بهش نمیپردازه و فراموش میشه. اگر دم صبح موقع بیدار شدنت پیش اومد مشغولش بمون . ممکنه حس و حالش توی بیداری کامل بره ولی اون حقیقتِ که فهمیدیش دیگه ثبت میشه تو ذهنت . 2 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ به اون پسر بچه سرطانی که ناامید به نظر می رسید ? کاش هر چی زود تر به آرزوش برسه 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ ب انحرافات جنسی,لولیتا رو تونستم تا صفحه10بخونم.....تحمل بقیه اشُ نداشتم + ب اینکه ادما کلمات رو ب نفع خودشون تغییر میدن + ب اینکه چجوری کنار بیام ؟10سال-_- 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ حکمرانان غیر قابل اعتماد ... 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، leo.unique گفته است : خبریه مگه ؟ خبر مثلا اینکه عروس شدم؟:)))) فعلا زوده لئو.... 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ آره دیگه...اولین بوسه ی آدم باید از عشقش باشه... استغفرالله توبه :)) دیدی منم گمراه کردن....رفیقا همه ازدواج کردن رفت تقصیر اوناست به من چه...همه اش عکس عشقشونو میذارن زیرش مینویسن میمیرم برات تا ابد دوستت دارم :)))) منم میرم یه شعر عاشقانه پیدا میکنم میذارم استوری...چیه خب من از الآن برای عشق رویاهام مینویسم..دیگه بدون چقدر عااااشقم... :))) توبه استغفرالله.... 2 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ همیشه تاکید کردم دستکش میخرید سایز کوچیک باشه! بابا رفته سایز کوچیک که هیچ متوسطم جا گذاشته بزرگ آورده :)))) دستای من توشون پشتک میزنن :)))) حتی برا دستای مادرمم بزرگه... فکر خوبیه نگرشون دارم برای شوهر آینده ام ? میدم ظرف بشوره...احتمالا اندازه دستای اون بشن دیگه ? خوبه اینم حل شد خخخخخخخخخخخ 1 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ یه استکان حافظ بریزم برا خودم نبات زعفرونی هم بندازم : } لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، Sunny77 گفته است : همیشه تاکید کردم دستکش میخرید سایز کوچیک باشه! بابا رفته سایز کوچیک که هیچ متوسطم جا گذاشته بزرگ آورده :)))) دستای من توشون پشتک میزنن :)))) حتی برا دستای مادرمم بزرگه... فکر خوبیه نگرشون دارم برای شوهر آینده ام ? میدم ظرف بشوره...احتمالا اندازه دستای اون بشن دیگه ? خوبه اینم حل شد خخخخخخخخخخخ چرا نقدو ول کردی چسبیدی به نسیه آخه؟ همین الان بده به بابات استفاده کنه 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ این یک ساعت رو که میارن عقب میتونی به عنوان ی فرصت دوباره که سالی یک بار نصیبت میشه دید! 1 1 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ به آسانسور خرابی که داخلش گوشی آنتن نمیده و فقط ظاهرش شیک به نظر می رسه نمیدونم هدف از گذاشتنش چی بوده و چرا درستش نمی کنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده