ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 چه جالب!!فکرشو نکرده بودم که یه جایی ممکنه این کار علنی باشه!!! یه شوهر مگه چه گلی به سرت میزنه که چندتا داشته باشی؟؟؟ موافقم با این یکی واللللله 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
سارا سارا 62 ارسال شده در 23 مهر، 2010 چه جالب!!فکرشو نکرده بودم که یه جایی ممکنه این کار علنی باشه!!! یه شوهر مگه چه گلی به سرت میزنه که چندتا داشته باشی؟؟؟ پس چرا وقتي عاقد خطبه را مي خواند وميگويد دختر خامن وكيلم .......... امثال شماها ....مي رويد گل بچيند
داريوش 2148 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 خبر مرگشون مجرد باشن بهتره .حالا اومد زنه اشتباه كنه كودومشون تنبيهش مي كنه عشقي وجود نداره خيلي عذر مي خوام تف به اين غيرت يك زن به چند نفر عشق بورزه
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 چه عالي يكي كاراي خونه رو ميكنه يكي باهات خريد مياد 4 تا پول درميارن يكي بچه داري ميكنه و.......... 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 بنده هم عمرا شوهر کنم... تونوخودا بیا شوهر کن؟ چه عالييكي كاراي خونه رو ميكنه يكي باهات خريد مياد 4 تا پول درميارن يكي بچه داري ميكنه و.......... افرین....به ایناش فک نکرده بودیم 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2011 خبر مرگشون مجرد باشن بهتره .حالا اومد زنه اشتباه كنه كودومشون تنبيهش مي كنه عشقي وجود نداره خيلي عذر مي خوام تف به اين غيرت يك زن به چند نفر عشق بورزه چجوری یه مرد به چند نفر عشق می ورزه ایرادی نداره اینم مثل اون
ارسال های توصیه شده