Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ تا این زمان تبت تنها کشوری است که در آنجا بعضی از زنان چند شوهر قانونی دارند و این کار را به اصطلاح علمی Polyandry می نامند از آنجا که اطمینان داشتیم هیچ چیز در جهان بی دلیل نیست مانند همیشه دست به دامن تحقیق زدیم تا واقعیت این کار را درک کنیم ، پس از تحقیق طولانی متوجه شدیم تنها دلیل این کار مشکلات اقتصادی است و دو دلیل برایمان آوردند : دلیل اول : پدری که چهار فرزند دارد ، یکباره یک دختر را به عقد چهار پسرش در می آورد و البته طبق قراردادی که دارند زن مذبور هر شب یا هر هفته را با یکی از برادران بسر می برد ، با این کار اولا پدر اجازه نمی دهد که اساس خانواده اش گسیخته شود بلکه بالعکس وجود زن واحد سبب اتحاد آنان می گردد و همه پروانه سان دور یک چراغ پرواز می کنند ، ثانیا ثروت پدر که از همه مهمتر است پراکنده نمی شود و به هدر نمی رود ! زن تبتی یکی از شوهران خود را برای کار در مزرعه ای در روستای Qinghai’s Burong راهی میکند: دلیل دوم : اگر همان پدر در مدت یکسال چهار دختر را برای چهار فرزندش عقد کند و زنان مذبور جداگانه باردار شوند ، در مدت یکسال یک خانواده چهار نفری ، دوازده نفر خواهد شد . اما چون زمین تبت زیاد حاصلخیز نیست و مواد غذایی محدود است ، می کوشند که از تولید نسل تا جائیکه مقدور می باشد جلوگیری کنند و با این کار جمعیت تبت را همیشه به همان اندازه ای که هست حفظ کنند . ما پس از شنیدن این دلایل به مردم تبت لقب مناسبی دادیم ، لقبی که از هر جهت در خور آنهاست(اکونومیست های متفکر) ! و در آخر این سئوال برایمان پیش آمد که فرزندی که از یک زن واحد بوجود می آید، مال کدام برادر است ؟ معلوم شد که اولاد اول به برادر بزرگتر تعلق خواهد داشت و به همین قیاس فرزندان بعدی به برادران کوچکتر خواهد رسید. بچه ها به ترتیب تعلق به برادر بزرگتر پدر و به بقیه عمو میگویند. 15 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: خو اینطوری تعداد دختر های شوهر نکرده زیاد میشه که.... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ این که نشد قانون. این یعنی فلاکت و بدبختی یک عده آدم مفلوک. 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب!!!!پس غیرت مردها هم در شرایط مختلف و با قرار گرفتن در مقابل جبر زمانه قابل درمان هستش !!!!! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب!! فکرشو نکرده بودم که یه جایی ممکنه این کار علنی باشه!!! یه شوهر مگه چه گلی به سرت میزنه که چندتا داشته باشی؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب!!فکرشو نکرده بودم که یه جایی ممکنه این کار علنی باشه!!! یه شوهر مگه چه گلی به سرت میزنه که چندتا داشته باشی؟؟؟ حالا سوباسا چه گلی به سرت زده خو دوست دارم دیگه خیلی تک میشه هااااتازه یکیشون ختما باید میوه فروش باشه واسم میوه بیاره بخورم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من حالم خوب نیست چرا؟ میگم و نمیدونی اینجا تا چند تا مجازه اخه من میخاستم دو تا شوهر کنم حالا میخام بدونم سقفش چند تاست؟ وام نمیدن 5 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چرا؟میگم و نمیدونی اینجا تا چند تا مجازه اخه من میخاستم دو تا شوهر کنم حالا میخام بدونم سقفش چند تاست؟ وام نمیدن :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 چرا میزنی این اخر عاقبت صداقت خو بچه بودم نمیفهمیدم که 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ فکر نکنم یه دونه شو هم بتونم تحمل کنم.... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ فکر نکنم یه دونه شو هم بتونم تحمل کنم.... تو و سمندون تارک الدنیاییدمن جا همتون شوهر میکنم 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من دوس ندارم کسی و با ازدواج با خودم بدبخت کنم..واسه همین ازدواج نمیکنم!:دی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من دوس ندارم کسی و با ازدواج با خودم بدبخت کنم..واسه همین ازدواج نمیکنم!:دی اما من چون دوست دارزم خوشبخت کنم عروسی میکنم تو هم واسه اینکه یه جهانیان ثابت کنی مادر چه نعمتیه با پسره عروسی کن تا بفهمه اینجا خونه مامانش نیست:167: 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ حالا اگه كسي تك پسر بود بايد چكار كنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ حالا سوباسا چه گلی به سرت زدهخو دوست دارم دیگه خیلی تک میشه هااااتازه یکیشون ختما باید میوه فروش باشه واسم میوه بیاره بخورم تو دختری یا پسر؟؟ شایدم دوجنسه؟!!! :banel_smiley_52: حرف سوباسارو نزن که زمین تا آسمون فرق فوکوله! :wubpink: بعدشم اه اه شوهر چیه آخـــــــــــــــــه!!! :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ حالا اگه كسي تك پسر بود بايد چكار كنه ؟ پسر عموشم میاره خو تو دختری یا پسر؟؟ شایدم دوجنسه؟!!! :banel_smiley_52:حرف سوباسارو نزن که زمین تا آسمون فرق فوکوله! :wubpink: بعدشم اه اه شوهر چیه آخـــــــــــــــــه!!! :banel_smiley_52: من زیزیگولو ام بزار یه بدیحت بیاد در خونتونو بزنه بعد بگید شوهر نمیکنیم»دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده