fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ یه تصمیم بزرگ گرفتم!!! عملیشم کردم!!! قید مسافرت دو روزه رو به خاطر کنکور زدم!!!!!! می دونم اگه می رفتم خیلی خوش می گذشت ولی نرفتم امیدوارم بتونم از این دو روزم خوب استفاده کنم و شرمنده خودم و دلم که اینقد مسافرت می خواست نشم از این روزای استرس زا متنفرم بعد کنکور همه کتابام و جزوه هامو یه جا جمع می کنم و آتیششون می زنم چقد دلم گریه می خواد....... دلم واسه مشهد تنگ شده..... هیچ جایی آرامش بخش تر از حرم آقا نیست امیدوارم تهش خوب باشه... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اول قول بدین نخندین بعد این مطلبو بخونین قول دادینا من چند روز پیش (دقیقا یادم نمیاد چند روز می گذره) لباسامو ریختم تو ماشین لباس شویی 2-3 روز آجیم غر زد بیا لباساتو بردار می خوام لباس بریزم تو ماشین....بعد من رفتم دیدم لباسا اینقد تو ماشین مونده بو گرفته:icon_pf (34): مجبور شدم دوباره ماشینو روشن کنم.....:icon_pf (34): الان یادم اومد هنوز لباسا تو ماشینه:icon_pf (34): خوب الانم که حوصله ام نمی شه...میزارم واسه فردا دوباره بشویم و بردارموشون از ماشین به جون خودم از حفظ کردن فرمول 2-3 خطی بتن آرمه سخت تره ..... اصلا چی می شد از این لباس نانویی داشتم که نیاز به شستن نداشت لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34): با کمال تاسف باید اعلام کنم من امروز 12 بیدار شدم....من که اطمینان داشتم محیط ساکت خونه بهترین جایگاه واسه درس خوندنه....الان باید اعتراف کنم که سخت در اشتباه بودم....و این محیط بیشتر واسه خواب مناسبه!!! یعنی واقعا من تا این حد کمبود خواب داشتم؟؟؟ یا اینکه استعداد نهفته ای در درون ماست که چون شرایط رو مهیا دیده حلول کرده؟؟؟ الان کاملا تو شوکم!!! لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ یه سوال بدجور ذهنمو مشغول کرده!!! اینکه تایم غذا خوردنو یه ساعت بکشم کنار و بدون این که صبحانه بخورم ناهارو بخورم یا اینکه صبحانه بخورم ناهار رو عصر بخورم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ الان عذاب وجدان مفرط گرفتم...به نظرم اگه مسافرت می رفتم سنگین تر بودم......:icon_pf (34): هیچی نخوندم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: یکی از بزرگترین تصمیمات زندگیمو گرفتم..... تصمیم گرفتم اتاقو تمیز کنم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: یادم رفت اطلاع بدم تمیزی اتاق رو.......... الان صدای منو از یه اتاق تمیز شدهمی شنوفین:hapydancsmil: الان من دارم حاصل دسترنج خودم رو (اتاقی که از تمیزی برق می زنه) می بینم و ذوق می کنم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سرم خیلی درد می کنه!!! از گرمای هواست...... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ حتی خوردنی های خوشمزه هم نتونست از درد سرم بکاهه....... باشد که این سردرد بهانه ای باشد که سپاسگزار لحظات سلامتی ام باشم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: الان در سلامتی کامل به سر می برم ... دارم تصمیماتی می گیرم فعلا که علنیش نمی کنم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ آهنگ پروفایلم رو دوس می دارم.... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ آهنگ جدیدمم دوست میدارم...نتتم درست شد لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا رو بدون آواتار دوست نمی دارم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ رسما از همین تریبون ضرب المثل دل به دل راه داره رو نقض می کنم.... دلایل ... دل من و دل ویروس سرما خوردگی در راستای 180 درجه ای هم قرار دارند!!! ولی دل ویروس های محترم هر چند وقت یه بار هوای سر زدن به من رو می کنن... ولی من از این ویروسا متنفرم یه نکته هم پیش میاد...آیا ویروس های سرما خوردگی دل دارند؟ 100% . اگه نداشتن که ماه به ماه هوای مرا نمی کردند!!! لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: یه کاری که همیشه تصمیم داشتم انجام بدم ولی هیچ وقت حوصله شو نداشتم بافتنی بود امروز رفتم میل و قلاب بافتنی و کاموا گرفتم:hapydancsmil: دارم یه شال گردن می بافم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ حالا باز دو روز دیگه اینم میندازی یه گوشه ... اون کلاس اشپزی چی شد هنرجو نگرفت ؟ اخه یکی نیست بگه تو رو چه به این کارای دخترونه لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اصلانم.... فک کنم یه 20 سانتی بافتم:hapydancsmil: من نیازی به کلاس آشپزی ندارم.... خودم آشپزم.... امروزم نون خامه ای درستیدم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ می خوام ویندوز عوض کنم سی دی ویندوزم نیست...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده