Place.Maker 4554 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 الان که دقت میکنم با تعویض جای اینا به نتیجه نمیرسی باید کلا بری یه دونه نو شو بخری
Place.Maker 4554 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 چی نوشتی 1.2.3.4 ؟؟؟؟ یعنی بلدی تا 4 رو بشمری و فراموش نکردی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایول ... ولی این دلیل خوبی برای نخریدن یه دونه مغز نو نیست
Place.Maker 4554 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ولی به اینکه چطوری میخوای این مراحل رو پشت سر هم و بدون فراموشی انجام بدی شک دارم
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2013 نگران نباشین تو این کار با استعدادم.... دقیقا مثه تایم کلاه پهلوی که یادم نمیره وصیت نامه تون رو بنویسید
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2013 :sad0:آخه چرا؟؟ چرا من که بادمجون رو دوست میدارم :w821: ظهر بادمجون خوردم....صورتم کاملا قرمز شد به بادمجون حساسیت پیدا کردم صورتم می سوزه:cryingf:
Place.Maker 4554 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 عجب .... فکر کنم دیگه بادمجون دوست نداره میخواد باهات بهم بزنه ....
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2013 :hanghead: یعنی من دیگه نمی تونم کشک بادمجون بخورم خیلی ناراحت کننده است.
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 باز سرما خوردم.... فک کنم روزای آخر زندگیمه.... چرا تنفر منو سرما خوردگی دو طرفه نیس؟ چرا ویروسای سرما خردگی یه دوره 6 ماه خوابه بهاره و تابستونه ندارن؟؟
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2013 کلا بعضی وقتا بعضی چیزا سر ناسازگاری دارن با آدما امتحان ارشدمو به خاطر اصرار دوستان شهری انتخاب کردم که ارشد می خونن واسه پارسال که هر دو مرحله با هم برگزار می شد!!! امسال تفکیک کردن دو مرحله رو حالا علاوه بر این گفتن اونایی که حد نصاب نمره رو میارن می تونن مرحله دو رو شرکت کنن منم از بهمن ماه کتابامو شوت کردم یه گوشه الانم کلی خاک خوردن...شاید تبدیل شدن به زیر خاکی!!! انتخاب اولم هم علوم تحقیقات هستش چه شود!!! حد نصاب رو نیارم...... البته امسال 20 انتخاب داشت یونی آزاد...منظورشون حد نصاب کدوم انتخاب بوده الله اعلم!!! بعد هم اگه من واسه انتخاب پنجمم نمره ام برسه...با توجه به اینکه مرحله 2 مهم هستش می تونم تا انتخاب دومم جهش داشته باشم؟؟؟ کلا قاط زده یونی آزاد...مطمئنم خودشونم نمی دونن می خوان چیکا کنن..... از سیستم هر چه پیش آید خوش آید استفاده می کنن.... و اما دغدغه من!!! چرا هر بار من می خوام امتحانی رو بدم کلا سیستمش کن فیکون میشه؟؟ چرا همه با من سر ناسازگاری دارن!!!!
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2013 یه آبنبات پرید تو گلوم!!! آبنباتا درک ندارنااااااا میگم شما کسی رو می شناسین که از طریق پریدن آبنبات در گلو، مرده باشه؟؟ اگه آره روحشو معرفی کنید ببینم لحظات آخر چه حسی داشته؟؟ اگه دیدم حس من با حس روحه مشترکه...میام اینجا احساساتمو مکتوب می کنم که اگه آبنبات پرید تو گلوتون و خواستین با مردگان همزاد پنداری کنید به مشکل برنخورین چرا آبنباتا درک ندارن؟؟
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2013 دقت کردین گاهی اوقات خیلی تشنه میشیم....هر چی آب می خوری تشنگیتم برطرف نمی شه!!!! دقیقا همین حالت سر جلسه کنکور بهم دست داد مراقب رو صدا زدم..... اونم فک کردم چیزی کشفیدم...اومده میگه بفرمایید...میگم من تشنه ام کی آب میارین چند مین بعد یه خانم پارچ به دست اومد اینقد ذوقیدم که نگو:hapydancsmil: بعد از اون سری دوباره تشنه ام شد هر چی منتظر موندم خانم دیگه نیومد.... منم تندی پاسخنامه رو تحویل دادم اینقد خوشم اومد از این حرکت اعتراض آمیزم....البته کسی متوجه نشد به خاطر نبود آب جلسه رو ترک کردم....ولی نیت عمل مهمه راستیا چرا جدیدا ساندیس نمی دن؟؟
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2013 از اون روزاییه که جو آشپزی گرفتتم دنبال یه غذای ساده و خوشمزه ام.... در حال جستجو تو نتم
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2013 دیروز یه غذا دیدم به اسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ....آقا منم جو گیر اومدم اینو بپزم.....البته پای اجاق گاز که رفتم دیدم حوصله مرحله به مرحله انجام دادنشو ندارم همه رو با هم مخلوط کردم گذاشتم بپزه .... البته از اونجایی که بی حوصله بودم کدو رو هم ریختم تو بقیه مواد کلا رسمیت این غذا رو از بین بردم با کارم من اگه سیر و پیاز بخورم معده درد می گیرم:icon_pf (34): ولی خوب نامردی نکردم چند حبه سیر و یه پیازم ریختم تو غذا غذای خوبی بود فقط کمی نمک و رب گوجه اش زیادی شده بود بعد هم کمی از خلاقیتم استفاده کردم و به صورت اسنکی استفاده کردم:gnugghender: البته پنیر پیتزا تو خونه نداشتیم منم پنیر خامه ای رو نون اسنک مالیدم قابل خوردن بود....ولی خوب یه وعده دیگه شام خوردم الانم به لطف سیرو پیازی که تو غذا بود معده درد دارم
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2013 8 سال پیش یه عده خوشحال بودن که کاندیدای منتخبشون رییس جمهور شده.... امسالم یه عده دیگه ولی کسی حواسش نیست که هر دو رییس جمهور از یه استان بودن کسی حواسش نیس سمنان داره پیشرفت می کنه البته ما بسی خرسندیم از این پیشرفت و بسی خرسند تر از اینیم که ممکنه پایتختی رو از تهران بگیره ولی خوب من نظرم رو اصفهان هست واسه پایتختی نه سمنان...واسه همین دست به افشاگری زدم بابا یکی نیس به این ملت بگه سمنانی ها دارن گولتون می زنن ...... شمارو با دو جریان مختلف گول زدن:ws28: حواستون کجاست ملت:ws28:
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2013 میخوام یه پک یه پک نت رو کم کنم حداقل تا 15 تیر ماه!!! به موفقیتم امیدوارم البته فقط امیدوارم ولی عملا مطمئن نیستما
fatyjo0on 1963 مالک ارسال شده در 20 شهریور، 2013 وقت ناهار در یک حرکت انتحاری روز جوان رو خدمت پدر و مادر گرامی تبریک عرض کردم
ارسال های توصیه شده