fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلا گفتم....چای اعتیاد آور...مخربه.... من چای نمی خورم ..... پس من معتاد نیستم اگه شوما هم چای می نوشید ...همین امروز ترک کنید و چای رو از نوشیدنی هاتون حذف کنید لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعنی من معتادم ؟ بی تربیت من روزانه بین 6-8 لیوان چای می نوشم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همچین آدم خطرناکی هستین شما؟؟؟؟؟؟ شک نکنید معتادین از نوع شدیدش:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تصمیم به ترک دارین یا به مسئولین مربوطه اطلاع بدم که این جایین؟ لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه دغدغه دیگه!!! چرا وقتی آشناهامون می خوان دعوتمون کنن پشت سر هم دعوت می کنن! نمی تونن هماهنگ کنن اینقد مجبور نباشیم پشت سر هم پلو بخوریم!!! لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی کلا خودت با همه دغدغه هات تو حلقم .... اینام دغدغه ست تو داری ... لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب چیه واسم سوال پیش میاد!!! آخه n بار پیش اومده....تازه بعد از n بار پیش اومدن تبدیل میشن به دغدغه اصلانم خودتون بیاین دغدغه هاتون مطرح کنید ببینم دغدغه هاتون چی جوریاس لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب ... نیوتن وقتی سیب از رو درخت رو سرش افتاد شد دغدغش رفت جاذبه رو کشف کرد ... حالا تو با مهمونی و پلو چی میخوای کشف کنی من نمیدونم ... اصلا خودتو با این دغدغه هات یکی از دغدغه های منی لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیوتن خودشم نمی دونست که این دغدغه اش عامل کشف جاذبه میشه الان من نمی دونم با دغدغه هام قراره چه انفجاری به پا شه لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه چی کشفیدم... وقتی گرسنه میشم حس آشپزی میاد سراغم:gnugghender: دو روز پیش یه غذایی خوشمزه ای پختم ترکیبی از سالاد ماکارونی و کشک بادمجون به جا سس تو سالاد کشک بادمجون ریختم.....بسی خوشمزه بید اینقد حال کردم با خلاقیت خودم الان موندم واسه این که حس درس خوندن بیاد سراغم دقیقا باید تو چه شرایطی قرار بگیرم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی حوصله ام سر میره هوس ترشی قیسی می کنم.... به هم ربطی دارن؟ دنبال نقطه اتصالی بینشون می گردم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هنوز نتونستم به توانایی معده ام پی ببرم... وقتی هوس یه چی میکنه به سهولت می تونه منو مجاب کنه که دست به کار شم معده بانو الان هوس کیک کاکائو کردن....:icon_pf (34): پایداری این جو در حدی که به خواسته معده برسم .... و آشپزخونه به هم ریخته رو خرامان خرامان ترک کنم کاش عضو قوی دیگری در بدن بود که می تونست منو مجاب کنه که مطالعه کنم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34): وااااااااای خدای من من چرا زمانبندی بعضی کارا رو یادم میره.... یادم رفت برم سراغ فر.......... کیک به فنا رفت :icon_pf (34):باید آثار جرمو از بین ببرم تا مامان نیومده.... اه اه بو کیک سوخته میاد لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نظرت چیه جای معده ت رو با مغزت عوض کنی ؟ . . . . معمولا آدم آشغ فراموش کاره لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه اینجور حس مطالعه کردن افزایش می یابد ما حاضریم جای معده و مغز را بتعویضیم... اصلانم....آشغ نیستم...فقط تو بعضی کارا بی استعدادمم.... البته من مسائل مهم رو هیچ وقت فراموش نمی کنم ...مثلا ساعت پخش کلاه پهلوی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده