fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه سوالاتی هست که جواباشونو نمی دونم..... این سوالات جز دغدغه های من هستن 1. چرا پشه ها علاقه وافری به من دارن و فقط منو نیش می زنن؟ 2. چرا من همیشه یادم میره لباسامو از ماشین لباسشویی بردارم؟ لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلیلش مشخصه ، چون وقتی لباست تو لباس شوئی میمونه بو میگیره ، پشه ها هم به بو حساس هستن لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب لباسا رو که مجبورم دوباره بشویم.... پشه هام از بو بد بدشون میاد... مگسا از بوی بد خوششون میاد لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز یه تصمیم بزرگ گرفتم....تصمیم خیلی خیلی بزرگیه البته قاط زدن مکرر سیستم تو این تصمیم بزرگ بی تاثیر نبود.. اگه خدا کمک کنه....می خوام ویندوز رو عوض کنم........ولی طبق معمول همه فایلایی که دانلود کردمو میزارم یه گوشه که بعدا مرتبشون کنم...... البته نمی دونم این بعدا کی میرسه خدا رو چه دیدین شاید تصمیم بزرگ بعدیم مرتب کردن فایلا بود لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعداین که تصمیم جدی گرفتم واسه تعویض ویندوز متوجه شدم سرعت دانلود نت بالاس بین 300 -350 ....منم دیدم حالا که نت مثه بچه آدم رفتار می کنه ....تعویضو بندازم فردا لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی عمرا اگه یه کاری رو تا اخر انجام بدی لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان غیرتی شدم.... سیتمم بد صدا میده....... همین الان میرم تعویضش می کنم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من با حمایت های پدر و مادر عزیزم و همچنین لطف و عنایت الهی ویندوزمو عوض کردم از همه دوستانی که مشوق من بودن تو پیمودن این راه خطیر بسیار سپاسگذارم....امیدوارم در آینده ای نه چندان دور خبر خوش مرتب کردن سیستم رو همین جا به اطلاعتون برسونم:ws28: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس لامصب اتاقتو کی میخوای تمیز کنی ؟ آها لباساتو از لباس شویی برداشتی ؟ لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نامرد....الانم میخوام یه سری دیگه لباس بزارم تو ماشین...امیدوارم یاد نره واسه برداشتنشون اتاق مرتب می کنم گاهی اوقات ولی ته تهش یه روز دووم میاره...باز خودش نا مرتب میشه.... اصلا نمی دونم چرا کتابام عادت دارن بیافتن رو زمین یا چک نویسام دوست دارن تو اتاق ولو باشه لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لامصب کتابات پا دارن ... هی دوچرخه سواری میکنن شایدم پیست اسکیٍ لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خودمم به این نتیجه رسیدم که کتابام زنده ان چک نویسامم که کتاب ناکام هستن (دوست داشتن کتاب شن ولی به آرزوشون نرسیدن) زنده ان لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینم رفیخ چی میزنی ؟ خدایشش توهم تا این حد :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوغ - نوشابه - دلستر الانم شربت زدم لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رفیخ دوزش زیاده انگاری ... فک کنم شربت دوزش زیاده ... جون داداش زیاد نزن اور دوز میکنی میمونی رو دستمون :w02: لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیر.... شوما چن سال دیگه به این نتیجه ها میرسین (کتابا جون دارن) لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب یعنی تا چند ساله دیگه بازم میخوای از همینا بخوری اور دوز کنی .... بمونی رو دستمون لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره ..... من چای نمی خورماااا....... اون چای که دوزش بالاست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده