Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 تو اینجا هرکس سوژه های هدف رو معرفی کنه تا بریم تو کارشون :gnugghender: چه مدیر چه کاربر. چه کسی که خیلی وقته نیست، چه کسی که تازه رفته. هیچ کس از دست گروه نمی تونه فرار کنه ایلیا - فرناز - یوحنا - سحر - ادر - هیلدا - مهناز - راپونزل - مهرشاد - شیخ - سپیده و علیرضا - نیاز - aida comax - مهیار - آرمین - نگین سبز - sofia - erfan
Ssara 14641 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سیلام! درود. منم عضو شدم تا بلکه بتونم کمکی بکنم! اول از همه یکی دوستای من نوترون و اسی رو برگردونه! دیگه اینکه کسی از فرناز بانو که مدیر ارشده خبر داره؟؟ قاصدک چرا دیگه نمیاد؟؟! سحر کجا رفت؟؟ ادر نیست! هیلدا رفت! وافن کو؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 فروردین، 2012 خب خب خب ؛, اولیش ؛ آرمین , دومیش مهیار : panoram بازم هستن؛ میام میگم:hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 فروردین، 2012 سمیرا rapunzel , مینا minaA؛ هم گفتن دیگه نمیایم؛اینارم باید با کتک برگردونیم ؛ :vahidrk: و [h=1]Z!ZA[/h]
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 یکسری که تو میتینگا حضوری کتک می خورن اگه بتونیم برگردونیمشون کارمون راحت تره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اینا هم بذارین تو لیست گم شده ها: [h=1]niaz[/h] [h=1]aida.comix[/h]
O-N 10553 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 وافن امتحان داره. داره كشتي ميگيره با درساش! اون با من :gnugghender: پري هم قابل آوردن هست :gnugghender: مهنازم رو مغزش بايد رژه بريم باشد كه رستگار شويم :gnugghender: يوحي رو كه من شستم بهش برسه ميدونم چيكارش كنم :gnugghender: اسي هم كه گفت بهمن مياد :gnugghender: نوترونم حالا بذارين يه ذره هوا بخوره فعلا...
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 به نظرم اول یه لیست درست کنیم از کسایی که رفتن.اینطوری بهتر میشه بریم سراغشون
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 ایلیا گفت دیگه نمیاد برید بیاریدش اسی گفت بهمن میاد شیخ نمیدونم چرا نمیاد دیگه اول یه چیزی بگم اینایی که الان هستن و نگه دارید و فراریشون ندین اقداماتی که انجام میشه رو هم بگین خوب
O-N 10553 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 من ميگم هركي دعوا راه انداختو شكنجه كنيم كه كاري نكنه بقيه برن
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اره منم با شکنجه موافقم! در مورد بعضیا حاضرم به شخصه وارد عمل بشم :gnugghender: مثل پری که خیلی بی سروصدا رفت و شیخ که دارم براش
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 اره منم با شکنجه موافقم! در مورد بعضیا حاضرم به شخصه وارد عمل بشم :gnugghender: مثل پری که خیلی بی سروصدا رفت و شیخ که دارم براش
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 13 فروردین، 2012 بابام...مهدی شیخ عمه مهنازم عمو جیمی همه فک و فامیلم رفتن
ارسال های توصیه شده