Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از اعضای گروه آقابان خاص گفت:اگر امسال خدا کمک کند حتما قهرمانیم. نیوترون ادامه داد:ما با بازی زیبایی که در آبنده به نمایش خواهیم گذاشت به همگان ثابت میکنیم که تیم آقایان خاص توانایی قهرمانی در این فصل را دارد. منبع: Cnnنیوز لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نه برید همین الان مفتتح کنید لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خب ... حالا یکم از برنامه هاتون بگین ببینیم چه خبره ... لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ ozv shodam...ama gofte basham man ham goorho nayftam vagrna....khodam aval mishodam,,,, hala chon man nistam shoma aval mishiid.... :w42: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ قربون همتون... ما متعلق به همتونیم. آرپاک جان مخلص شمام هستیم ، نوبت شمام می رسه... لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شما قهرمان شين...جايزتون با من!!! لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من فکر کردم اینجا حمایت از آقایون شیک و با کلاس و جنتلمنه و با شعور و با فهم و کمالاته :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ از همه ی هوادارای خوبمون تشکر میکنم... جایزه و جام همه متعلق به شماست... ما به عشق شما داریم توی گرما و سرما فعالیت میکنیم... لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بعد از برنده شدن یه قرار بذاریم جامو تحویل بدین لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کیوان جایزه می خوای ته بطری رو بدی بهمون؟:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده