Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اسپمر بزرگ (ره): من شیرازی نیستم، اما شیرازی ها رو دوست دارم:gnugghender: لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ اما من شیرازیم و شیرازی ها را دوس دارم لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ من چرا الان اینو دیدم ... ؟؟ چی شد که تا به حال متوجه این گروه نشدم ؟ ها ؟؟؟ معرفی می کنم خودمو : بنده یعنی سپید اصالتاً شیرازی هستم ... لینک به دیدگاه
sahel5 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. منم شیرازی نیستم ولی شیرازی ها رو دوست دارم. لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام منم شیرازی هستم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام؛ منم شیرازی نیستم، اما شیرازی ها رو دوست میدارم، دوستای خوبی هستن لینک به دیدگاه
mese 677 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام اینجا دیگه کجا بیده!!!!!!من هم شیرازیم..هم نیستم!!! لینک به دیدگاه
mesee 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ من 50% شیرازیم و50% هم شیرازی نیستم.شیراز راکه شهر شعرو ادب میباشد را دوست دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده