Diplomat 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ selam bo korakan korsan, chonen? leraysha edeay esteghlal kayn abra omit لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بو کورو کچه کوردکان نو اندیشان سلام بو امیدی بریز بو به پا کردنی ام گروهه له لایان خومو زور سپاسی له اکم هیوادارم بتانین به دور یکو گروپه خوشو فعالمان ببه . (هالتان کرد بو کردی سورانیه؟ ) لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاو بو ایوه خوشه ویس گه ل. زور سپاستان ئه که م بو ناونوسین له ناو ئه م گروهه. لینک به دیدگاه
lofra 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاممممم خوشن؟چاکن کوردکان:d له ایوگر کامتان بو دانشگاه ازاد همان شرکتتان کرگه؟نازانن روژ آزمونه کیه؟همان چن نفر اگرت؟ لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لوفرا خانم من شرکتم کرگه رقیبتم :4chsmu1::banel_smiley_90: 18 نفری گرکه روژ آزمونکیش 24 امه نیژی کارتی گرد وتی هر امزانی :ws2::ws2: خو فزولی ناکم وله دیپلوماتیش همانی له داگه لینک به دیدگاه
lofra 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرتر له 18 اگره ازانننننننننم.د خاسه با ایوا دو نفر بم بکوژم 2نفریش هر 2 نفره خوی خاسه:167: لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه یژن بو خوتان. عه لیه یکه سلام آهه ژیر گول. به خیرهاتنو له ئه که م له لایان هه مو منالانی نه و اندیشانه و. نازه نین توییژ به خه یر بی بو ناو گروپی کورده کان. ایشاا... سه رکه وتو بن. لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بو هژیری برز به خیر بیت سری چاوان لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لوفرا : جا دو دانه له کوره گوره کان شهرسازی بکوژِی خو له توای دنیا دنگ اتو ایسه دیپلومات هیچه من نوم خو تن بو گیانو :ws3: لینک به دیدگاه
مهرداد محمدي 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بو کورو کچه کوردکان ایشاا... سه رکه وتو بن. لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام میهرداد به خیر هاتنو له ئه که م. خاسه مال مه ردم خوره ترمان په ئیضافه بو. لینک به دیدگاه
lofra 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون امید خانی برییییز زور سپاست له اکم علیرضا د چپکم تازه خو نتانم کوشت امتحانیشتان داااا .دلم نهات بتانکوژم لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امید گیان خو تو له دنیا مال مردم خور تری بشکم او امانتیگلنانه بیت برا :ws2: لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لوفرا: بوچه کوشتن دانه وک من بم راحتی گلسه !!! اشه هفت خان رستم طی کی تازا شاید بوینه هاوکلاسی به کار چته اخوم لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام مهرداد گیان به خیر بیت سر چاو میکنه کوردی غلیظ قصه کردن اگر نه المو دلم اخمه رگا حالیتان نوه چه اژم لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عه لی ره ضا!!!!!!!!! با نه یژم!!!!!!!!! وه من ئه یژه مال مردم خور!!!!!!!! خوت ........... لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بشکم چتکیش بژی مال مردم خور 500000 بودجه یان داگه پت بو ام جشنواره صبح تا شو هاین لنه قرانه خرج ناکی بومان گشتیو خوار م ا ل م ر د م خ و ر لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ سلام آسترو بوی گیان به خیر بیت سر چاو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده