رفتن به مطلب

كلام نخست ( معرفي واحد )

solise70

ارسال های توصیه شده

top.jpg

امروز ما در جامعه ای زندگی می کنيم که هزاران بيمار محتاج عضو پيوندی با رنج بسيار در انتظار دريافت عضو پيوندی، روزهای عمر خود را سپری می کنند و هر روز نيز بر تعداد اين بيماران افزوده می گردد و بعلت کمبود اعضای اهدايی ، متاسفانه درصد زيادی از اين بيماران در ليستهای انتظار فوت می کند. اين در حالی است که همه روزه با مواردی از مرگ مغزی در بيمارستانهای سراسر کشور مواجه می شويم که يک مرگ غيرقابل برگشت می باشد و با نگهداری قلب و تنفس بيمار با دستگاه، سيستم درمانی متحمل هزينه های اضافی می شود و خانواده بيمار گرفتار مشکلات عديده می گردد، در حاليکه اعضای بدن اين بيماران می تواند باعث نجات جان بيماران زيادی گردد.

براساس يک مطالعه که در سال 1379 انجام گرفت عليرغم تمايل و کشش مثبتی که افراد جامعه ما به اين موضوع دارند بدليل متناسب نبودن نگرش آنها با ميزان آگاهی در رابطه با اهدای عضو و پیوند در ایران، نمی توان مطمئن بود که خانواده ها در لحظه بروز حادثه بتوانند تصميم درستی بگيرند.

لینک به دیدگاه

لازم بود تا به طرق مختلف و با بکارگيری تمامی امکانات از جمله رسانه های گروهی و برنامه های آموزشی، آگاهی عموم جامعه را در اين خصوص افزايش دهيم تا ذهنيت و شناخت عموم مردم بسوی انطباق مرگ مغزی با مرگ کامل و غير قابل برگشت سوق يابد و شاهد عنيت يافتن نگرش مثبت مردم ايران در رفتارشان باشيم.

چه نيك است بدانيم تا به امروز ، در ايران دسترسي به " کارت اهداء عضو " از طريق اينترنت امکان پذير نبوده است. اما امروز مي توان براي انجام اين مهم از طربق اينترنتي نيز اقدام و كارت خود را دريافت نمود .

لینک به دیدگاه

يكايك دوستان عزيزم مي توانند با مراجعه به آدرس :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نسبت به تكميل اينترنتي فرم ثبت نام و دريافت كارت خود از طريق پست اقدام نمايند . :icon_gol:

لینک به دیدگاه

ایلیا جان

واقعا نمیدونم چی بگم

زبان و کلامم از گفتن احساسم عاجز شدن

چه شگفت انگیزه که جسمی که بعد از مرگ ترک میکنیم و محکوم به فنا و پوسیدگی ِ، بتونیم حتی پس از مرگ به زندگان این سرا فانی کمک کنیم که بهتر زندگی کنن. LorDeR_haps.gif

واقعا نمیتونم احساس عجیبی که دارم رو بیان کنم.

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

ممنون از كار بسيار زيبا و ارزندتون....:icon_gol:

منم وقتي 20 سالم بود عضو شدم.الان 6 سال ميگذره.....

روي كارتم يه آيه از كلام خدا نوشته كه خيلي قشنگه.......

هركس انساني را زندگي بخشد،گويي تمام انسانها را حيات بخشيده است

سوره مائده آيه 32

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
  • 5 ماه بعد...
  • اضافه کردن...